• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN KONAČNO PRELOMIO! Zna se ko će biti trener sljedeće sezone, napravljen i plan za transfere

Partizan će i u narednu sezonu ući sa Igorem Duljajem na klupi iako proljeće nije bilo idealno.

 Igor Duljaj ostaje trener Partizana Izvor: MN PRESS

Nakon niza sastanaka u Humskoj odlučeno je da Partizan i u narednoj sezoni vodi Igor Duljaj. Mladi trener naslijedio je crno-bijele krajem februara od Gordana Petrića i nije uspio da ih "razmrda" poslije uspavanog proljeća tokom kog su završili tek na četvrtom mjestu na tabeli, ali je procjena rukovodstva da Duljaj treba da ih vodi i u budućnosti, prenosi Informer.

Dok stižu informacije da Partizan "stopira transfer" Ognjena Vranješa i da se okreće Urošu Đurđeviću i Nikoli Jojiću, na sastanku Miloša Vazure, Ivice Kralja i Igora Duljaja dogovoren je okviran plan za ljetnji prelazni rok, dok je data i podrška mladom treneru. Dobro je poznato da su prethodnih nedjelja kolale priče o potencijalnom povratku Marka Nikolića, kao opciji potencijalno nove uprave, međutim odlučio se za Emirate, dok kao i prethodnog ljeta nema previše raspoloženih trenera koji bi "vadili kestenje iz vatre" u Humskoj.

Podsjetimo, Duljaj je igračka legenda Partizana, a prije samostalnog angažmana u Humskoj - bio je pomoćni trener kod Sava Miloševića i Aleksandra Stanojevića, dok je potom vodio i filijalu Teleoptik. Na klupi crno-bijelih upisao je šest pobjeda, tri remija i pet poraza.

"Što se tiče moje budućnosti to ćemo vidjeti u toku sljedeće nedjelje. Treba da se napravi neka dobra analiza. Da li neko može da bude zadovoljan četvrtim mjestom? Ne. Da li neko može da bude zadovoljan trećim mjestom? Ne. Da li neko može da bude zadovoljan drugim mjestom? Takođe ne. Moramo da znamo u kojim smo bili okolnosima. Ne postoji nikakav alibi. Bilo koja moja odgovornost, ako ona stoji, ja sam spreman da je prihvatim. Ako sam ja problem, to je najlakše riješiti", zaključio je Duljaj u posljednoj izjavi pred pauzu u prvenstvu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC