• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TRI SRBINA JURE EVROPSKI TROFEJ - A NIKOLA JE ZADUŽEN DA GA PODIGNE: Jović čeka šansu da zablista, a Aleksa je džoker

Tri Srbina će igrati u finalu Lige konferencija i probaće da donesu prvi trofej poslije mnogo godina Fiorentini!

 Tri Srbina u finalu Konferencijske lige Izvor: Profimedia

Srbi jure evropski trofej! U Ligi Evrope pehar su podigli Marko Dmitrović i Nemanja Gudelj, a u Ligi konferencija će probati to da urade Nikola Milenković, Aleksa Terzić i Luka Jović. U finalu Lige konferencija sastaće se Fiorentina sa dvojicom Srba u sastavu sa Vest Hemom koji se mučio da obezbijedi opstanak u Premijer ligi ove sezone, ali je u Evropi blistao. 

Timovi su prilično kompletni, nedostaju samo tri Italijana. Đanluka Skamaka je u sastavu Vest Hema već neko vrijeme povrijeđen, dok sa druge strane nema golmana Salvatorea Sirigua i veziste Gaetana Kastrovilija. 

Fiorentina je nedavno izgubila finale Kupa Italije od Intera i sada žele da osvoje bar jedan trofej ove sezone, a vidjećemo sa kim će u špicu jurnuti na titulu, Brazilac Kabral i Luka Jović su bili jako raspoloženi, pa je tako u Ligi konferencija Kabral dao sedam, a Jović šest golova. Teško da će se Vićenco Italijano odlučiti za obojicu, ali za sada djeluje da je Kabral bliži mjestu u špicu.

Aleksa Terzić će sa druge strane sigurno početi sa klupe jer je Dodo prva opcija na lijevom boku, ali i on je često ulazio sa klupe, pogotovo u ovom takmičenju. Jedini siguran da počne je Nikola Milenković koji je i kapiten ekipe i podići će trofej ako ga Fiorentina osvoji.

Osim Kabrala i Jovića Viola se uzda u Nika Gonzalesa koji igra sjanu sezonu i Čeha Antonjina Baraka koji ih je i uveo u finale golom u produžetku meča sa Bazelom u polufinalu. Sa druge strane Dejvid Mojes računa da će neko od brojnih napadača koje ima, a tu su Deni Ings i Majkl Antonio najzvučniji uspjeti da donese pobjedu. Meč počinje od 21 čas. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC