• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDINO DIJETE VODI TSC U EVROPSKU SEZONU! Odjeknula BOMBA u Bačkoj Topoli - stigao napadač od 500.000 evra

TSC iz Bačke Topole doveo fudbalera od kojeg očekuje da bude evropsko pojačanje - riječ je o Urošu Milovanoviću

  Uroš Milovanović potpisao za TSC Izvor: MN PRESS

Fudbaleri TSC-a su u istorijskoj sezoni za klub obezbijedili kvalifikacije za Ligu šampiona i - najmanje - grupnu fazu Lige Evrope, a za konkurentnost u Evropi potreban je kvalitet. U Bačku Topolu zato stiže novi napadač, nekadašnje dijete Crvene zvezde, mladi reprezentativac Srbije i aktuelni član Sportinga iz španskog grada Hihona, Uroš Milovanović (22).

Talentovani fudbaler stiže na jednogodišnju pozajmicu i nakon prodaje Petra Ratkova u RB Salzburg biće lider tima Žarka Lazetića u evropskim mečevima. Kako je saopštio Sporting iz Hihona, Milovanović će godinu dana provesti u Bačkoj Topoli, a oni su mu poželjeli sreću tokom povratničke godine u srpskom fudbalu.

Inače, Milovanović je u avgustu iz surduličkog Radnika otišao u Hihon, a španski tim je za to platio pola miliona evra. U Sportingu je za sezonu odigrao 12 utakmica u drugoj ligi i još četiri u Kupu Španije, a na tim susretima postigao je čak četiri gola. Prije Sportinga iz Hihona imao je odličnu sezonu u Radniku, a u srpskom fudbalu je nosio dres i Radničkog iz Niša, OFK Beograda i Grafičara, u kojem je igrao kao pozajmljeni fudbaler Zvezde u kojoj nikada nije dobio šansu.

Nekadašnji omladinac crveno-bijelih morao je obilaznim putem da se izbori za šansu, ali je u tome uspio. Sa svojih 190 centimetara visine dominirao je u Superligi kao član tima iz Surdulice, a tada je postao i mladi reprezentativac Srbije za koju je nastupio četiri puta. Sada će, nakon prvog inostranog iskustva, momak koji je 2000. godine rođen u njemačkom Duizburgu, imati priliku da se prvi put dokaže u međunarodnim takmičenjima.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:47
Nemanja Petrović TSC
Izvor: TV Arena sport
Izvor: TV Arena sport

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC