• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iz Francuske u Holandiju: Bh. reprezentativac vratio se "kući", igraće na pozajmici u Viteseu

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Said Hamulić u narednih godinu dana nosiće dres holandskog Vitesea.

 Said Hamulić Izvor: Facebook/Vitesse

Mladi napadač Tuzula i reprezentativac BiH Said Hamulić (22) u narednih godinu dana nastupaće kao pozajmljen igrač u Viteseu.

Sa holandskim klubom dogovorio je saradnju na 12 mjesecu, uz mogućnost da ga klub iz Arnema po isteku pozajmice u potpunosti otkupi.

Hamulić je reprezentativac Bosne i Hercegovine, ali je odrastao u Holandiji. Igrao je za brojne klubove u mlađim selekcijama, poput Alfens bojsa, Go Ahed Iglsa i Kvik bojsa. a profesionalni debi ostvario je u Litvaniji, noseći dres Dainave, u martu 2021. To je bio početak avanturističkog perioda koji je Hamulić prošao kroz Bugarsku (Botev Plovdiv), ponovno Litvaniju (Suduva) i Poljsku (Stal Melec).

Talentovani napadač je igrao za više klubova, ali ono što se uvijek isticalo bila je njegova solidna golgeterska sposobnost. Zbog toga je napadač u januaru osigurao transfer u francuski Tuluz, koji je osnovan upravo od strane Holanđana. U ovom francuskom klubu, Hamulić je odigrao šest utakmica u Ligi 1, a bio je i dio tima koji je prošle sezone osvojio Kup francuske.

"Od samog početka sam imao dobar osjećaj u vezi sa Viteseom, a zahvaljujući prijatnim razgovorima taj osjećaj je postao još jači. Nakon nekoliko godina provedenih u inostranstvu, ovo mi se čini kao pravi trenutak da se pokažem u Erediviziji. Nadam se da ću se dalje razvijati u Vitsseu i doprinijeti timu golovima i asistencijama", rekao je zadovoljni Hamulić za sajt novog kluba.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC