• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HAOS NA UTAKMICI U BEOGRADU: Masovna TUČA na derbiju Srpske lige! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Zemun pobijedio u derbiju drugog kola Srpske lige Beograd, a meč obilježio i skandal - tuča protiv domaćina iz Dobanovaca.

 Tuča na utakmici Zemun Budućnost Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Samo nekoliko mjeseci nakon što su u okviru Srpske lige Beograd Zemun i OFK Beograd odigrali derbi koji je odlučio šampiona i putnika u Prvu ligu Srbije, a Gradski stadion u Gornjoj varoši privukao pažnju svih pogleda u srpskom fudbalu, Zemunci su ponovo u centru pažnje. Ovog puta je razlog za to njihovo gostovanje u Dobanovcima gdje su pobijedili Budućnost, ali uz veliki skandal i tuču na samom kraju utakmice.

Zbog prekršaja koji je fudbaler domaćeg tima Veljko Radojičić napravio nad Nikolom Božićem izbila je masovna tuča o kojoj će se u srpskom fudbalu pričati i narednih nekoliko dana.Pogledajte kako je sredinom maja bilo u Zemunu, kada je u beogradskom derbiju OFK Beograd gostovao na drugom kraju grada:

Klub iz Zemuna navodi da će za dešavanja u Dobanovcima biti kazni, ali u pisanoj formi su ipak "pecnuli" domaćina. Iz napomenu da nisu i neće biti veliki klub, kao i da je njihovo ponašanje u skaldu sa ruralnim mentalitetom, Zemunci su isprozivali Dobanovčane. Saopštenje Zemuna prenosimo u cjelosti:

"Umjesto da pišemo o lepršavoj i efikasnoj igri preporođenog tima na čelu sa Nikolom Drinčićem mi moramo da obavijestimo naše pratioce, prijatelje i sportsku javnost na današnja dešavanja u Dobanovcima. Reći ćemo da je to u najmanju ruku 'ruralni' mentalitet našeg domaćina predvođenih lokalnim šerifom popularnim 'Manetom'. U 90. minutu utakmice kod rezultata 1:4 jedan igrač domaćih (nećemo da mu pravimo reklamu) pogibeljno sa dvije noge je startovao na našeg fudbalera Božića. To je taj mentalitet seoskih ekipa koje misle da su nešto nekada značile u fudbalu, a mi im kažemo da nisu i nikada neće biti KLUB! Sve nakon toga - crveni kartoni, povreda našeg rezervnog golmana i buduće kazne samo su logičan slijed događaja. Mi smo prema svim ekipama godinama bili dobri domaćini ali očigldeno da ima timova koji nikada neće postati klubovi. Prvo mjesto, šest bodova i ambicije povratka jer mi volimo Zemun", navodi se u saopštenju koje se pojavilo na zvaničnom Instagram nalogu kluba. Na 1:58:15 možete pogledati početak sukoba:

Meč u Dobanovcima završen tučom.
Izvor: Youtube/Fudbalski savez Beograda

Jedan od najozbiljnijih kandidata za osvajanje prvog mjesta u Srpskoj ligi Beograd furiozno je počeo sezonu. Zemunci su na svom terenu u prvom kolu savladali Torlak iz Kumodraža (2:0), a zatim su u drugoj rundi trijumf upisali i protiv Dobanovčana. Dvije pobjede lansirale su na vrh nekadašnjeg člana elite, pa nakon nepotpunog kola Zemun zauzima čelnu poziciju.

U narednoj rundi Srpske lige Beograd Zemunce čeka veliki izazov. Na svom terenu će, u derbiju trećeg kola, igrati protiv Prve iskre iz Bariča. Taj susret na programu je naredne subote, od 16:30.



Standings provided by Sofascore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC