• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SKANDIRALI "KOSOVO JE SRBIJA", A GOLMAN ŠOKIRAO! Hvatao se za polni organ, sudija ga gledao i ništa (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Nevjerovatan skandal Samira Ujkanija na meču Rumunije i "Kosova".

 Samir Ujkani skandal Rumunija Izvor: Twitter/Emishor/Screenshot

Zbog transparenta "Kosovo je Srbija" na utakmici Rumunija - "Kosovo" u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine podigla se velika bura u javnosti, posebno jer je susret bio prekinut na skoro sat vremena. Mnogi vjeruju da zbog transparenta, koji UEFA i FIFA mogu da označe kao "političku poruku", Fudbalski savez Rumunije vjerovatno uskoro čeka visoka kazna i fudbaleri "Kosova" se trude da izvrše pritisak na te organizacije.

I dok Mergim Vojvoda na Instagramu traži reakciju disciplinaca, pomalo se zaboravlja da ni igrači tzv. Kosova nisu bili "cvjećke" na sinoćnoj utakmici u Rumuniji. Tako je golman gostujuće reprezentacije Samir Ujkani napravio primitivan gest koji takođe mora da bude zabilježen u izvještaju delegata.


Dok je izlazio sa terena, Samir Ujkani se cinično smijao i hvatao za polni organ na taj način "potpaljujući masu", iako je atmosfera bila već dovoljno naelektrisana zbog ranije opisanih dešavanja. To je učinio dok je prolazio ispod tribine sa domaćim ultrasima, a za takav potez nije dobio ni žuti karton, iako je jedan od arbitara bio uz njega i nevjerovatno je da je to svima promaklo.

Interesantno, Ujkani je rođen 1988. godine u Vučitrnu i prvo je branio za reprezentaciju Albanije, a kada su FIFA i UEFA dali dozvolu "Kosovu" da se takmiči na međunarodnoj sceni, odlučio je da ipak promijeni državni tim. Danas brani za Empoli, a prethodno je bio u Đenovi, Palermu, Torinu...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC