• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Postao Zvezdina "devetka", pa otkrio koga je ODBIO: Pojačanje koje je bilo NAJTEŽE dovesti na Marakanu!

Autor Dragan Šutvić

FK Crvena zvezda predstavila je najnovije i posljednje pojačanje ovog ljeta.

 šerif ndiaje novi napadač crvene zvezde  Izvor: YouTube/Crvena zvezda

Crvena zvezda predstavila je deseto i posljednje pojačanje - napadača Šerifa Endiajea (27), Senegalca visokog 190 centimetara koji je stigao iz turskog kluba Adana. Njega je novinarima predstavio sportski direktor crveno-bijelih Mitar Mrkela.

"Predstavljamo vam našeg novog napadača, koji dolazi iz Adane. Nekako je najteže bilo u ovom prelaznom roku dovesti napadača, ali je najvažnije da je Ndiaje ovde sa nama, da je potpisao za Zvezdu, da se radi o brzom, jakom, sposobnom napadaču, kakvo smo željeli sve vrijeme. On je deseto i posljednje pojačanje. Sa ovim završavamo prelazni rok. Bilans je da je 10 igrača došlo, 15 igrača nas je napustilo. Mislim da smo odradili dobar posao, rekonstruisali ekipu, napravili je bržom, moćnijom, mlađom i najvažnije, mislim da smo unijeli novu energiju i vjerujem da će se to pretočiti u veliki rezultat u narednom periodu".

Mrkela je rekao da su crveno-bijeli potpuno ostvarili plan za ovo ljeto kada je u pitanju formiranje novog tima.

"Sve što smo uradili u prelaznom roku, uradili smo u dogovoru sa trenerom. To je praksa u Crvenoj zvezdi, kad se igrači idenfitikuju kao potencijalna pojačanja, uvijek se razgovara sa trenerom. Naravno, trener ima svoje želje, u skladu sa svojom filozofijom, radili smo u skladu sa time i Barak Bahar je zadovoljan onim što smo uradili".

Ndiaje je otkrio da je imao više ponuda.

"Imao sam više ponuda, dvije sam najviše pratio, jedna je bila u Francuskoj. Pošto je jedna bila u Adani, cilj mi je bio da igram u Evropi, a pošto je Zvezda u njoj, bio mi je cilj da se pridružim ekipi i da igram u Ligi šampiona. Ovdje sam dam sve od sebe i da obavim posao i mislim da ću sutra igrati", rekao je on.

Sa onim što ga dočekuje u Zvezdi upoznao ga je bivši defanzivac crveno-bijelih, Mamadu Mbođ.

"Mamadu Mbođ je moj prijatelj, poznajemo se, živjeli smo u istom kvartu u Dakru, pričao mi je sve pozitivno o Zvezdi. Rekao mi je da mu se dopada kako se ljudi ovde odnose prema fudbalu, da žive za fudbal i to predstavlja motiv više".

Zvezda je ovog ljeta dovela niz igrača koji čine novi sastav, pred kojim je u utorak početak učešća u grupnoj fazi Lige šampiona protiv Mančester sitija. Na "Marakanu" su stigli Hvang In-Bom (Olimpijakos), Šerif Ndiaje (Adana), Omri Glazer (Hapoel Ber Ševa), Uroš Kabić (Vojvodina), Miloš Degenek (Kolumbus), Edmund Ado (Spartak Subotica), Žan-Filip Kraso (Sent Etjen), Piter Olajinka (Slavija Prag), Marko Stamenić (Kopenhagen)...

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC