• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DINAMO NEĆE BITI KAŽNJEN ZBOG DEŠAVANJA U GRČKOJ! Čeferin brani Hrvate: 99,9 odsto su nevini, kako su mogli da znaju?

Prvi čovjek UEFA je u najnovijem intervjuu pričao o tragediji koja se desila pred meč kvalifikacija za Ligu šampiona, a on po svemu sudeći nema nikakvu namjeru da kazni Dinamo.

 Dinamo neće biti kažnjen za dešavanja u Grčkoj Izvor: Profimedia

Predsjednik UEFA Aleksandar Čeferin je u velikom intervjuu slovenačkim medijima govorio o brojnim temama, pa i o nedavnim tragičnim događajima u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Pred meč Dinama iz Zagreba i AEK-a u Atini je nakon divljanja navijača poginuo jedan grčki navijač.

Nakon svega veliki broj hrvatskih huligana je uhapšen, a Čefrin je istakao da sam klub nije imao ništa sa odlaskom "kriminalaca i idiota" u Atinu. 

"U ovom konkretnom slučaju dogodila se tragedija, ali Dinamo nije ni znao da je ova grupa navijača otputovala u Atinu. To su kriminalci i idioti koji su se organizovali, otišli u Atinu čak dva dana prije utakmice i onda uradili to što su uradili", rekao je Čeferin.

On je otkrio da neće biti ozbiljnijh kazni za sam Dinamo jer, kako kaže, u klubu je 99,9 odsto nevinih navijača. 

"Da li bi zaista bilo ispravno kazniti klub i 99.9% nevinih navijača zbog nekoliko idiota koji su sada u zatvoru? Kako je Dinamo mogao da zna da su neki huligani i kriminalci u dva sata ujutru seli u unajmljeni kombi i krenuli prema Grčkoj?", pita se Čeferin.

U sukobu huliganske grupe Dinama "Bed Blu Bojs" poginuo je jedan grčki navijač, a policija je na kraju uhapsila preko 100 hrvatskih huligana koji su razmješteni po hrvatskim zatvorima. Još uvijek se vrše istrage protiv njih i podignute su optužnice, ali se krajnje kazne ni za pojedince ni za klub i dalje ne znaju. No, sudeći po ovom istupu Aleksandra Čeferina u razgovoru za slovenački "N1" izgleda da će se Dinamo izvući bez ozbiljnih posledica. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC