• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pljušte ostavke u Prvoj ligi Republike Srpske! Dva kluba ostala bez trenera!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Borac iz Kozarske Dubice i prnjavorski Ljubić ostali su bez šefova struke.

 Borac KD i Ljubić ostali bez trenera Rade Drvenica i Milan Stanivuković podnijeli ostavke Izvor: Promo/FK Ljubić Prnjavor/Aleksandar Bato Atić

Poslije 11. kola Prve lige Republike Srpske, dvojica trenera su podnijela neopozive ostavke na svoje funkcije.

Rade Drvenica, trener Borca iz Kozarske Dubice napustio je kormilo ekipe nakon poraza od Kozare u Gradišci poslije preokreta. Dubičani su na poluvremenu vodili 0:3, da bi u nastavku doživjeli potop - 4:3.

"Ispisana je jos jedna stranica moje karijere, podnio sam neopozivu ostavku na mjesto šefa stručnog štaba. Prije svega bila mi je čast i zadovoljstvo raditi u Borcu u kom sam sam prvi put šutnuo loptu. Bilo je uspona i padova, ali zauvijek nas je vezala istorija ulaskom u Prvu ligu. Zahvaljujem se igračima i navijačima na bezuslovnoj podršci. I dalje vjerujem u potencijal ove ekipe i ne sumnjam da će ostvariti ciljeve zacrtane na početku. Vjerujem u fer-plej i krajnju pobjedu sporta. Sportski pozdrav, živi i zdravi bili", napisao je Drvenica na svom Fejsbuk profilu.

Ostavku je podnio i strateg Ljubića Milan Stanivuković (na fotografiji), što je potvrdio i prnjavorski klub.

"Nakon subotnjeg neočekivanog poraza od Omarske (1:2), šef stručnog štaba Milan Stanivuković podnio je neopozivu ostavku. Uprkos želji kluba da mu se pruži podrška, te da se zajedno prebrodi rezultatska kriza, Stanivuković je ostao dosljedan svojoj odluci, smatrajući da je to najbolje rješenje prije svega za klub u kojem je proveo prethodne 2,5 godine. Mi se ovom prilikom zahvaljujemo Milanu Stanivukoviću što je prethodne 2,5 godine bio dio naše priče, te mu želimo puno sreće u daljem radu i životu", saopšteno je iz prnjavorskog kluba.

Borac je trenutno na 14. mjestu na tabeli sa 11 bodova, koliko je osvojio i Ljubić na 15. poziciji, koja u ovom trenutku vodi u niži rang takmičenja.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC