• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko je ljepotica koja određuje sudbinu Srbije na Euru? Rođena u državi koja ne postoji, Ana je gledala sa Švajnijem! FOTO

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ester Sedlaček je zapala za oko ljubiteljima fudbala pošto je vodila žrijeb za Euro 2024. godine zajedno sa Pedrom Pintom.

 Ester Sedlaček vodila žrijeb za EURO 2024 Izvor: TV Arena sport 1/Screenshot

Na Pedra Pinta smo navikli na UEFA događajima i žrebovima, ali je mnogima za oko zapala ljepotica koja je bila pored poznatog Portugalca tokom žrijeba za EURO 2024. godine. Dok smo čekali da vidimo ko će igrati sa Srbijom na takmičenju u Njemačkoj, lijepa novinarka je vodila program i plijenila izgledom i pojavom. 

Ime joj je Ester Sedlaček, rođena je 1985. godine u Berlinu, ali u državi koja više ne postoji. Ova ljepotica koja je vodila program u Hamburgu je rođena prije pada Berlinskog zida, a rođena je u Istočnom Berlinu, tada dijelu Istočne Njemačke, države koja ne postoji od od 3. oktobra 1990. godine. 

Odrasla je bez oca, koga je upoznala tek kada je napunila 16 godina, a završila je političke nauke i komunikologiju na univerzitetu u Hagenu. Nije joj novinarstvo bila prvo zaposljenje jer je predavala engleski u dalekoj Šri Lanki, ali je ova profesija za koju se školovala ipak vukla. Krenula je sa regionalnih televizija, a onda je uspjela da se probije na najveću scenu!

Pogledajte kako izgleda Ester Sedlaček:

Otišla je na audiciju za poznatu televiziju "Skaj" i tu prošla među hiljadama drugih kandidata i kandidatkinja. Počela je da radi na prenosima njemačke Bundeslige, "Cvajte" i njemačkog kupa i vrlo brzo se probila. Radila je i prenose drugih sportova, čak je vodila programe i na nekim muzičkim festivalima, a trenutno stiže čak i u Keln gdje na televiziji "ARD" vodi jedan kviz.

Sada je vodila program na žrijebu za Evropsko prvenstvo, a 2022. godine je zajedno sa mužem proslavljene srpske teniserke Ane Ivanović Bastijanom Švajnštajgerom vodila emisiju o Svjetskom prvenstvu. Koliko je to dobro uradila govori i naslov iz novina "FAZ" - "Ester Sedlaček ima sve!"

Što se tiče ljubavnog života, ni tu nije mogla bez fudbala. Jedno vrijeme 2013. godine bila je u vezi sa njemačkim golmanom Kevinom Trapom, a od 2019. godine je u braku sa jednim njemačkim biznismenom. Sa njim je 2019. i 2021. godine dobila dvoje djece - sina i ćerku. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC