• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mnogi su se sladili krizom Partizana! Ljubimac Grobara otkrio: "Biće nam teže na proljeće!"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Crno-bijeli će imati teži zadatak tokom proljećnog dijela, kaže Nemanja Nikolić.

 Nemanja Nikolic Dosta njih se sladilo krizom u Partizanu Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana dočekali su 2024. godinu kao lideri Superlige Srbije, a desetog dana u novoj godini imali su i prve obaveze na terenu. Nakon prozivke šefa stručnog štaba Igora Duljaja crno-bijeli su odradili prvi trening i počeli pripreme za proljećni dio sezone. Na okupljanju Partizanovih prvotimaca sa medijima je razgovarao Nemanja Nikolić.

Snažni napadač iskoristio je priliku da sumira prethodnih i najavi narednih šest mjeseci, uz malo "peckanja" najvećih rivala. Po Nikolićevim riječima, mnogi su se sladili jer je Partizan u krizi, a crno-bijeli su ih tokom jesenjeg djela sezone demantovali!Ipak, zbog toga će proljećni dio sezone biti teži...

"Opravdali smo očekivanja u prvom dijelu sezone. Sad se nadamo da ćemo u ovom dijelu da ostvarimo još bolje rezultate. Iako nas čeka težih šest mjeseci... Poslije pobjede u derbiju sa psihološkog aspekta nama je lakše da započnemo ovaj drugi dio. Sa druge strane, određeni pritisak ćemo imati, na prvom si mjestu, moraš da opravdaš očekivanja", rekao je Nemanja Nikolić na početku Partizanovih priprema i nastavio: "Baš iz tog razloga neće biti potcjenjivanja. Dosta njih se sladilo krizom u Partizanu. Sada smo pokazali kvalitet i sigurno će biti teže. Ne samo u domaćem prvenstvu, već daj Bože i od ljeta u Evropi, da pokažemo rezultate. Imamo i tu dozu pritiska."

Napadač Partizana upitan je i šta će odlučiti šampionsku trku u Srbiji. "Teško je reći. Derbi su tri utakmice, a mi smo gubili bodove i u Nišu, protiv TSC-a i kući... Ne mogu da kažem da je prijatno, ali volio bih da svi timovi imaju takvih problema. Da u Novom Sadu, Subotici, gdje već, budu pravi derbiji. Svima bi bilo zanimljivije", kaže "Taki", a prenosi Mozzartsport.

Sportski direktor Ivica Kralj najavio je dolazak najviše dvojice fudbalera, a napadač Nemanja Nikolić smatra da će klub biti bolji u proljećnom dijelu sezone. “Izgledaćemo bolje. Nadam se da ćemo dovesti neka pojačanja koja će se uklopiti kao i mi što smo došli ljetos. I mi ćemo biti uigraniji i nadam se da ćemo ostvariti cilj", rekao je Nikolić i prokomentarisao svoju ulogu: "Ispao sam dobar džoker na nekim utakmica. Nažalost, dvije utakmice na kojima sam počeo nismo pobijedili, to je bio sa TSC-om 3:3 tamo i 0:4 kod kuće. Bože moj, idemo dalje. Sad ću se bolje spremiti, zdrav sam i nadam se da ću biti još učinkovitiji... Imao sam malu upalu pluća jesenas. Nažalost, na posljednjih šest ili sedam utakmica moj učinak je bio nula, što se tiče golova i asistencija. Nisam zadovoljan time. Igrao sam u dogovoru sa trenerom, na svoju inicijativu, ja sam želio da igram, jer sam želio da pokažemo da smo se uzdigli."

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:14
Trening fudbalera Partizana
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC