• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pavlović prejako udarao saigrače na treninzima, klub ga suspendovao!

Autor Dragan Šutvić

Defanzivac RB Salcburga na pauzi zbog grublje igra na treninzima.

 Lajpcig suspendovao Strahinju Pavlovića  Izvor: Profimedia/IMAGO

Srpski defanzivac Strahinja Pavlović neočekivano je propustio posljednju pripremnu utakmicu Red Bul Salcburga pred nastavak sezone. Klub tvrdi da je to posledica lakše povrede koju je zaradio, ali austrijski mediji nisu povjerovali u priču koja im je predstavljena - tamošnji "Kurir" prenosi kako je štoper "orlova" suspendovan jer je udarao saigrače na treninzima!

Navodno, Strahinja Pavlović je tokom januara želio da promijeni sredinu i pojača neki drugi klub, a kada mu to nisu dopustili čelni ljudi Salcburga on im je pokazao snagu. Na treninzima je oštrije ulazio u duele, što trener Gerhard Štrubernije želio da toleriše. Njegova je odluka da Pavlović bude udaljen sa treninga, kako bi se ohladio i kako bi se izbjegla povreda nekog od fudbalera tima iz Salcburga.

Pitanje je kako će ovo uticati na odnose unutar kluba i da li je u planu da Strahinja Pavlović bude dio prvog tima tokom proljećne sezone. Ukoliko suspenzija bude duža on bi mogao da propusti šest mjeseci fudbala, a samim tim i ugrozi sebi transfer narednog ljeta - kada je idealna prilika da ga Austrijanci prodaju u neki od zainteresovanih klubova.

Tokom jeseni se pisalo da je jedan od njih Juventus, dok su kasnije isplivale nešto manje atraktivne opcije u vidu Rome, Brajtona i Fenerbahčea. Nema sumnje da bi Strahinja mogao da napravi iskorak u karijeri, a dobro bi prošao i Salcburg - obeštećenje bi vjerovatno bilo veće od 7.000.000 evra koliko su Monaku platili 2022. godine, kada je potpisao petogodišnju saradnju. Pričalo se da Austrijanci traže čak 20 miliona evra!

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC