• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vrijednost Strahinje Pavlovića samo raste!

Autor Dragan Šutvić

Narasla je vrijednost mladog Strahinje Pavlovića, Salcburg odredio četiri puta veću cijenu.

 raste cijena strahinje pavlovića  Izvor: Anadolija/Serhat Çağdaş

Lacio je ponovo "zagrizao" da dovede srpskog reprezentativca Strahinju Pavlovića, koga su htjeli i prije četiri godine kada je očekivana suma otkupa za štopera bila 5.500.000 evra. Međutim, Pavlović je tada imao zdravstvenih problema, pa se taj transfer iz Partizana nikada nije realizovao.

Salcburg je sada postavio cenu čak četiri puta veću za Srbina, a Lacio je ponovo bacio oko na srpskog defanzivca, piše italijanska "Gazeta". Rimljani su već kontaktirali Austrijance i počeli pregovore. Čelnici Salcburga su rekli da će Strahinja biti ipak na prodaju, ali je sada njegova cijena 20.000.000 evra.

To je skoro tri puta veća suma od one za koju su ga platili čelnici Monaka kada je i dolazio iz Partizana, ali u tome i jeste poenta kod Austrijanaca koji dovedu igrače za manje pare, a višestruko skuplje ih prodaju. Koliko su ozbiljni Italijani, govori nam i podatak da su iz tabora Lacija kontaktirali doktora Pulčinija. U pitanju je stručnjak koji je već pregledao Pavlovića i nije htio da da zeleno svjetlo za transfer srpskog fudbalera.

"U tom momentu Pavlović nije bio fizički dobro spreman, imao je neke anomalije koje su mi izazivale ozbiljne sumnje i zato nisam mogao da mu dam dozvolu da igra. On je sjajan fudbaler, ali u tom periodu je bila takva situacija, da je mogao da ima ozbiljne probleme sa zdravljem. Možda je sada riješio sve te probleme“, ispričao je doktor Pulčini.

"Gazeta" naglašava da nije samo Lacio zainteresovan za mladog Srbina, u trci su Juventus i Napoli, koji takođe nisu uklopili linije odbrane u ovom prelaznom roku. Za Staru damu to se moglo vidjeti na posljednjoj utakmice protiv Sasuola koju su izgubili 4:2.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC