• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pavlović se oglasio poslije remija sa Kameruncima: Bolje da nisam dao gol!

Autor Dragan Šutvić

Strahinja Pavlović je mogao da bude heroj meča, ali na kraju svi strepe zbog njega...

 strahinja pavlović poslije utakmice kamerun srbija  Izvor: Anadolija/Serhat Çağdaş

Srbija je odigrala 3:3 sa Kamerunom u drugom kolu Svjetskog prvenstva u Kataru i tako napravila sebi problem. Vodio je srpski tim 3:1 i ispustio je tu prednost, a dva gola koja su "orlovi" primili došla su nakon što je mladi štoper Strahinja Pavlović izašao iz igre.

Možda će vas zanimati

Poslije utakmice strijelac gola i jedan od boljih u srpskom timu je istakao da bi mu bilo mnogo draže da nije postigao pogodak, a da je srpski tim došao do pobjede...

"Tako je, mijenjao bih taj gol za pobjedu, to je tako. Ispustili smo pobjedu ali i dalje nije sve gotovo. Treba da sačekamo da Brazil dobije Švajcarsku, a onda mi da ih dobijemo da bi išli dalje", rekao je on, pa se nadovezao komentarom o kalkulacijama pred naredni meč: 

"Najgore je to kada dođe do tih kalkulacija i svega toga šta če biti, kada zavsimo od nekoga. A mogli smo sada da pobijedimo i da olakšamo sebi mnogo. Ali šta je tu je, idemo dalje i borićemo se do kraja."

Gol na Svjetskom prvenstvu mnogo znači, ali jasno je Pavloviću da individualni učinak bez timskog ništa ne vrijedi.

"Znači mi dosta jer ih nisam dao mnogo za Srbiju, ali džaba sve ako na kraju nije to to i nije pobjeda. Volio bih više da nismo primili nijedan, a da ga nisam dao. Ali naravno da mi znači da na ovako bitnoj utakmici postignem gol. Vidjećemo sve", naglasio je on. 

Novinari su pomenuli da se "odbrana raspala" kada je on izašao, ali nije hteo da bude tako grub prema saigračima Pavlović. 

"Možda to tako izgleda, ali u trenutku kada sam izašao oni su ubacili još jednog napadača i krenuli su mnogo ofanzivnije. To su sada neke taktičke greške koje... Možda je trebalo malo da se vratimo ili nešto uradimo, ali takav je bio momenat. Imali su dvije kontre i svaku svoju šansu su iskoristili i prosto je nevjerovatno. Vidjećemo sve..."

Da li se ekipa opustila previše poslije 3:1?

"Ne znam, moguće, ali jednostavno fudbal je takav da je možda trebalo da damo još jedan i da završimo utakmicu, ali na kraju nismo. Prosto nevjerovatno, ali dešava se i na najvišem mogućem nivou", istakao je on pa dodao da još tim nije sjeo da popriča poslije ovakvog meča:

"Nismo još, glave su nam vruće i najbolje je da odmorimo, prespavamo i onda od sutra da sačekamo utakmicu meč Švajcarske i Brazila i da sačekamo sve to. Borićemo se do kraja to je sigurno, daćemo sve od sebe da ispravimo to."

Izašao je poslije sat vremena igre zbog povrede primicača i sve je zanimalo kada će i da li će biti spreman za naredni meč. 

"Ja vjerujem da hoću, sutra ću imati snimanja da provjerim sve. Zatezalo me i prije meča, boljelo me, a nikad nisam imao problem sa primicačem. Nadam se da nije ništa ozbiljno, to ću već sutra, ako ne i danas snimiti. Nadam se da će sve biti kako treba i da ću igrati", dodao je štoper Srbije, pa objasnio da je bol osjetio još na prošlom meču:

"To je bilo već poslije Brazila, osjećao sam bolove na treninzima. Mislio sam da ću moći svih 90 minuta, da ću izdržati. Onda sam se ohladio, ponovo izašao na teren i počelo je već da me presijeca. Onda sam odlučio da izađem. Ja sam taj koji je tražio izmjenu i eto."

Imao je razgovor sa selektorom kada je izašao, a sve je zanimalo o čemu su pričali.

"Rekao sam mu da je to to, da sam morao da izađem i da je bolje da odmorim. Imali smo 3:1 i mislio sam da više ne bih mogao da pomognem ekipi. Onda sam odlučio da izađem", otkrio je on. 

Na kraju je ponovio - fenomenalan je osjećaj dati gol, ali je mnogo bolji osjećaj pobijediti!

"Jesam, fenomenalan je osjećaj. Ovo mi je tek drugi gol za reprezentaciju, ali opet kažem mnogo bi mi bilo draže da smo pobijedili, a da nisam dao gol", zaključio je mladi štoper.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC