• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marko Grujić izašao pred novinare! Poslije euforije nastao muk - "Ne znamo kako se to desilo!"

Autor Dragan Šutvić

Nije krio svoje nezadovoljstvo vezista "orlova" poslije poražavajućeg remija protiv Kameruna (3:3).

 marko grujić nakon utakmice kamerun srbija  Izvor: TV Arena sport

Srbija je na Mundijalu u Kataru podbacila i remizirala protiv Kameruna rezultatom 3:3, a javnost je razočarana jer su "orlovi" ispustili veliku prednost od 3:1. Marko Grujić je ušao u igru u 78. minutu, i za period proveden na terenu imao je jedan šut u okvir gola koji Srbiji nije donio pobjedu. Nakon utakmice pojavio se pred novinarima i govorio o atmosferu u svlačionici, temi koja je sve zanimala.

"U svlačionici je vladala neka baš čudna atmosfera, svi smo razočarani. Nismo očekivali ovo poslije prednosti od 3:1. Na klupi je prije toga bila euforija, ma sve je djelovalo fantastično i onda poslije dvije dubinske lopte primamo gol, moramo da analiziramo šta se desilo u tim situacijama", poprilično zamišljeno je konstatovao Grujić.

Najveći kvalitet Kameruna je tranzicija, bili su izabranici Dragana Stojkovića Piksija upoznati sa time i opet su dva gola primljena baš iz tih situacija: 

"Ne znam stvarno kako se to desilo. Znali smo da je to njihova snaga i da je ulazak Abubakara problem za nas. Mi nismo zatvorili te situacije. Već večeras moramo da uradimo analizu šta se tačno desilo", začuđen je bio načinom na koji su "afrički lavovi" postigli golove. Pogledajte detalje sa meča:

Ekipa sigurno nije u dobrom raspoloženju nakon ovakvog kiksa i propuštene prilike da se ubilježi prva pobjeda na Mundijalu. "Svi smo pogođeni, vladao je muk jednostavno. Svi smo očekivali pobjedu, bili smo ubijeđeni poslije 3:1. Moramo protiv Švajcarske da damo ne 100% sebe, nego 200%" zaključio je vezista Porta.

Srbiju u petak očekuje poslednji meč u grupi protiv Švajcarske, "orlovima" će u svakom slučaju trebati pobjeda, ne bi li se potencijalno našli u narednoj fazi Mundijala.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC