• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljepotica ostavila Alveša čim je čula za silovanje: Sad se oglasila nakon zatvorske kazne bivšem mužu!

Autor Dragan Šutvić

Španska manekenka Đoana Sanc reagovala je na Instagramu poslije odluke Suda u Barseloni da osudi Danija Alvesa na zatvorsku kaznu.

 Oglasila se bivša žena Danija Alveša nakon presude  Izvor: JUSTIN TALLIS / AFP / Profimedia

Dani Alves osuđen je danas u Barseloni na zatvorsku kaznu od četiri i po godine zbog silovanja jedne djevojke krajem 2022. u noćnom klubu u istom tom gradu. Uz zatvorsku kaznu, Alves će pet godina biti pod nadzorom zatvorskih organa i devet i po godina ima zabranu prilaska pomenutoj djevojci, na šta je njegov advokat već najavio već žalbu pošto je u pitanju prvostepena presuda.

Za to vrijeme, na Instagramu se oglasila i njegova bivša supruga Đoana Sanc koja je bila u centru pažnje medija za vrijeme čitavog sudskog postupka. Odmah pošto su se u medijima pojavile informacije o silovanju, Đoana je pokrenula brakorazvodnu parnicu i zvanično se razvela od fudbalera u martu 2023. godine.

Čim su stigle vijesti o presudi Suda u Barseloni, Đoana je na društvenim mrežama poijdelila fotografiju na kojoj je nasmejana i čini se kao da je to uopšte ne dotiče, pošto je ovo poglavlje života "iza nje". 

"U ovim teškim vremenima, žalim zbog tvoje odluke i žudim za to da nam život pruži još jednu priliku da te volim ponovo. Shvatam bol koji je uzrokovala nefer situacija u kojoj živimo i shvatam da nisi mogla da podneseš sav taj pritisak. Stvari zbog kojih sam optužen su meni strane i nisu u skladu sa vrednostima koje su me vodile kroz život. Nastaviću da se borim kao i uvijek, vjerujući u sebe uz podršku i povjerenje onih koji znaju ko sam zaista", napisao je Dani Alves u pokušaju da sačuva Đoanu, ali poslije zločina koji je učinio - Špankinja nije htjela da čuje za njega.

"Od kada sam bila mala, pisala sam svoja osjećanja, da bih se tako izrazila. Pretpostavljam da sam i dalje samo to, dijete. Koji god da je razlog, u redu sam sa tim. Voljela bih da su ovi redovi ispisani ljubavlju i radošću, ali to nije slučaj. Bili su ovo užasni mjeseci, ako ne i najteži u mom životu, jer sam doživjela toliko oluja, koje su veoma mračne i bolne. Osjećaj napuštanja i usamljenosti kuca na moja vrata ponovo. Hiljadu 'zašto' još traži odgovore. Odabrala sam za životnog saputnika osobu koja je u mojim očima bila perfektna. Uvijek je bio tu kada mi je najviše bio potreban. U svemu me je podržavao, uvijek mi pomagao da sazrim, uvijek je bio pun saosjećanja, pružao mi je pažnju... Tako mi je teško da prihvatim da je ta osoba mogla da me slomi na hiljadu dijelova. Mislim da će mi biti potrebne godine da zaboravim način na koji me je gledao, kao da sam najnevjerovatnija stvar na svijetu", napisala je tada ona, ali sada djeluje kao da ga je već zaboravila.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC