• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajern otpisao sedmoricu igrača: Isplivala transfer-lista, otjeraće čak i kapitena kluba

Bajern Minhen sprema se za novo poglavlje od narednog ljeta i ono isključuje čak i kapitena kluba Manuela Nojera.

 Bajern tjera sedmoricu igrača Izvor: Profimedia/ IMAGO/Philippe Ruiz

Bajern ne igra dobro ove sezone i već je odlučeno da na kraju takmičarske godine smijeni Tomasa Tuhela, a dok traži zamjenu za njega - počeo je da "čisti" i svlačionicu. Mnogo je nezadovoljnih, nije mala lista ni igrača koji šire "toksičnu" energiju, tako da će novi šef imati pune ruke posla i neće htjeti da se prihvati zadatka sve dok ne dobije garanciju da neki od takvih fudbalera odlaze odmah iz Minhena.

Prema pisanju njemačkog tabloida "Bilda", otkrivena je transfer-lista na kojoj se nalazi čak sedmorica fudbalera. Neka od imena su krajnje očekivana, ali ima i onih koji su bili sigurni za narednu sezonu, što će reći da je rukovodstvo Bajerna već radilo u dosluhu sa potencijalnim šefom stručnog štaba.

Odavno su otpisani Erik Čupo-Moting i Buna Sar, pošto im ističu ugovor, a osim njih to su još i Sven Ulrajh, Džošua Kimih, Liroj Sane, Alfonso Dejvis i vjerovali i vjerovali ili ne Manuel Nojer. Kapiten kluba ima ugovor na još godinu dana, ali zbog toga što je "širio negativnost" u svlačionici i "bušio" trenera (ne samo Tuhela), sprema mu se odlazak bez obzira na to što je i dalje među najboljim golmanima svijeta.

Nije iznenađenje što odlaze i Sane i Kimih, pošto su nezadovoljni čitave sezone, a na listu je dopisan i Alfonso Dejvis koji je sve češće povređen i za njega ima velikog interesovanja Real Madrida. Vjeruju u Bajernu da bi samo od njega mogli da inkasiraju oko 100 miliona evra i da ulože u dovoljno dobre zamjene.

Za sada nema informacija ko bi mogao da naslijedi Tuhela na mjestu trenera, ali pregovaraju sa nekoliko imena, između ostalog i sa Ćabijem Alonsom koji je prvi izbor rukovodstva pošto su sve prilike da će "oteti" titulu Bavarcima u Bundesligi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC