• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba iz Njemačke: Zidan kandidat za klupu Bajerna

Autor Haris Krhalić

Italijani donose zanimljive vijesti.

 zidan.jpg Izvor: Daniel LEAL / AFP / Profimedia

Fudbaleri Bajerna se nalaze u velikoj krizi. Nakon poraza od lidera Bajera rezultatom 3:0 te poraza u Ligi šampiona od Lacija (1:0), uslijedio je novi šok. Bavarci su ubilježili poraz i u sinoćnjem meču od Bohuma (3:2), što je prvi put nakon 2015. godine da je tim iz Minhena doživio poraz na tri vezana meča.

Njemački strateg Tomas Tuhel je pod ogromnim pritiskom javnosti te se uveliko priča o njegovom odlasku sa klupe Bajerna. Iako je izvršni direktor Bavaraca Jan-Kristijan Dresen poručio kako će Tuhel predvoditi ovaj tim i u narednom kolu te da otkaz Tuhelu „nije pitanje kojim se trenutno bave“, iz Italije stižu sasvim suprotne informacije.

Kako piše "Korijere delo sport" da je jedan od favorita za preuzimanje klupe bavarskog diva legendarni Francuz Zinedin Zidan.
On je bez kluba još od 2021. godine nakon što je napustio klupu Real Madrida gdje je bio iznimno uspješan, a do sada mu niti jedna ponuda nije bila dovoljno primamljiva.

Navodno je Zidan čekao poziv iz Fudbalskog saveza Francuske, ali je sve izgledanije kako Didije Dešam neće u bliskoj budućnosti napustiti selektorsku poziciju te je iz tog razloga Zidan odlučio da se ponovo posveti klupskom fudbalu.

Prema navodima ovog lista, uprava Bajerna je Zizua kontaktirala i prije meča sa Laciom.

Pored Zidana kandidati za klupu bavarskog diva su bivši selektor Njemačke Hansi Flik, ali i Ćabi Alonso koji ove sezone radi „čuda“ sa Bajerom iz Leverkuzena. Španski stručnjak klupu „farmaceuta“ sasvim sigurno neće napustiti barem do ljeta, a pitanje je da li Bajern može i želi da toliko čeka.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC