• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda ima jednog od najvećih talenata svijeta: Kandidovan za nagradu koju je dobio Mesi, tu je još jedan Srbin

Uroš Sremčević i Nikola Zečević kandiovani za nagradu "Zlatni dečko".

 Uroš Zečević kandidovan za nagradu Zlatni dečko Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Mladi napadač Crvene zvezde Uroš Sremčević (17) jedan je od 100 najtalentovanijih fudbalera na svijetu. Zvezda se pohvalila da je Sremčević kandidovan za nagradu "Zlatni dečko" koju godinama unazad dodjeljuje italijanski list "Tutosport", dok je uz njega na spisku još jedan srpski fudbaler - Nikola Zečević iz švedskog Hekena.

Teško da će njih dvojica do nagrade pošto je na spisku nekoliko zaista moćnih imena koji igraju u najboljim klubovima svijeta, pa su tako najveći favoriti za osvajanje nagrade "novi Mesi" Lamin Jamal (Barselona), Žoao Neveš (Benfika), Alehandro Garnačo (Mančester junajted), Varen Zair-Emri (PSŽ) i Savio (Đirona). Među njima treba tražiti i nasljednika Džuda Belingema, osvajača prestižne nagrade za 2023.

Prethodno su ovu nagradu dobijali i igrači poput Holanda, Mbapea, Pogbe, Mesija, Aguera, Balotelija, Fabregasa i drugih. Rijetko ko među njima nije ostvario svoj puni fudbalski potencijal, a možda je najviše od svih razočarao Anderson, nekada veliki talenat Mančester junajteda i reprezentacije Brazila.

Sremčević je inače stigao u Zvezdu prije samo dva mjeseca u transferu vrijednom dva miliona evra. Prethodno je ostavio dobar utisak u dresu Mladosti iz Lučana za koju je postigao četiri gola. Što se tiče Zečevića, igra na mjestu štopera i takođe je u februaru promijenio klub. Prije odlaska u Švedsku nastupao je za Voždovac i Heken ga je platio milion evra i nedavno je tek debitovao za prvi tim.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC