• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojev potpis na još jednoj tituli: Crvena zvezda i on su najbolji spoj

Trofejni trener crveno-bijelih ponovo donio šampionski pehar na proveo je prvu kroz cilj

 Vladan Milojević nakon osvajanja titule sa Zvezdom Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević oglasio se nakon što su njegovi igrači donijeli klubu sedmu titulu prvaka Srbije u nizu. Pobjedom protiv TSC-a na "Marakani" 2:1, golovima Pitera Olajinke i Šerifa Endiajea, novi-stari prvak je i teoretski onemogućio drugoplasiranom Partizanu da ga ugrozi do kraja.

"Veoma težak meč, ali smo uspjeli da upišemo velika tri boda koja smo željeli i tako osvojimo 35. titulu. Čestitam svim divnim navijačima koji su danas došli, ali i onima koji nas podržavaju širom svijeta. Mislim da smo apsolutno zasluženo osvojili titulu. Sve to se desilo na najlepši mogući način, pred najveći hrišćanski praznik Vaskrs i ovom prilikom bih ga čestitao svima onima koji ga slave. Imamo vremena da se odmorimo, da budemo sa našim porodicama, a onda od ponedjeljka nastavljamo gdje smo stali. Čeka nas utakmica u Lučanima, i tu tražim ozbiljnosti, kao i do kraja sezone u svakom meču. Imamo i finale Kupa Srbije. Cilj je da napredujemo, radimo i da pripremamo mlade igrače za novu sezonu", rekao je Vladan Milojević nakon meča.

Prilikom povratka u Zvezdu na polusezoni, on je očekivao da opet sa crveno-bijelima prvi prođe kroz cilj, kao i u prvom mandatu u sezonama 2017/18 i 2018/19.

"Očekivao sam naravno. Sportista sam, verovao sam da uz dobar rad i trud možemo da postignemo sve ovo. Najljepša stvar na svijetu je kad se borite za nešto i na kraju budete pobjednici. Ponosan sam i drago mi je što smo svi zajedno dodali još jednu titulu voljenom klubu", podvukao je Milojević.

Zvezda će u preostala četiri kola gostovati Mladosti, dočekaće Radnički 1923, potom će gostovati Napretku i u posljednjem kolu će dočekati Čukarički, 25. maja. Poslije toga, ekipa sa "Marakane" otići će na nekoliko nedjelja predaha, a onda će se u junu okupiti na stadionu i početi pripreme za kvalifikacije za Ligu šampiona.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC