• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slovenci uzeli recept od Engleza! Srbija na "Alijanc areni", a Matjaž Kek dovodi samo jednog igrača

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Slovenija je odlučila da zbog udaljenosti svoje baze ne trenira dan uoči utakmice u Minhenu, kao što će to uraditi Srbija. Od reportera MONDA Milutina Vujičića sa EURO2024.

 slovenija hoce da pobijedi srbiju kao engleska Izvor: EPA-EFE/RONALD WITTEK

Srbija i Slovenija u četvrtak od 15.00 na "Alijanc areni" igraju vjerovatno i odlučujući meč za prolaz u osminu finala Euro 2024, a dvojica selektora donijeli su potpuno drugačije odluke uoči "dvoboja". Dok će srpski reprezentativci danas od 16.30 trenirati na stadionu Bajerna, Slovenci su se odlučili za taktiku koju je imala i Engleska uoči meča sa Srbijom.

Slovenci danas od 11.00 treniraju u svojoj bazi u Vupertalu na zapadu Njemačke (gradić kod Dortmunda), a potom će otputovati u Minhen gdje neće trenirati. Medijima će se od 19.00 obratiti selektor Matjaž Kek i fudbaler Petar Stojanović, dok ostali neće ni doći na "Alijanc arenu" prije utakmice.

Mnogi su u posljednje vrijeme batalili praksu da "osjete teren" prije meča, a čini se da su Slovenci to odlučili zbog prevelike udaljenosti njihove baze. Isto je uradila i Engleska pred meč sa Srbijom, s tim da se nadamo da ovoga puta to neće biti "talija". Što se tiče srpskih reprezentarivaca, za sada je poznato da samo neće trenirati povrijeđeni Filip Kostić, za koga je turnir već završen, dok su svi ostali na raspolaganju selektoru Stojkoviću i očekuje se da u najjačem sastavu izađemo na megdan "zmajčekima".

Podsjetimo, Srbiju poslije meča sa Slovenijom očekuje lijepa pauza od praktično pet dana, jer je sljedeća utakmica sa Danskom tek 25. juna, takođe na "Alijanc areni". Uoči tog meča Srbija neće trenirati na stadionu nego u trening centru Bajerna.

(MONDO, Milutin Vujičić)

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:19
Nikola Milenković: Ko je spremniji, Tadić ili Rajković?
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC