• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poznati fudbaler (29) doživio srčani udar: Pao na terenu, trenutno je u komi!

Autor Dragan Šutvić

Nabil Bentaleb je u bolnici i niko ne zna da li će nazad na teren.

 Nabil Bentaleb imao srčani udar Izvor: mondo.ba

Lil je morao zvanično da se oglasi zbog svog fudbalera Nabila Bentaleba, a povod nije dobar. Ovaj 29-godišnji Alžirac je preživio srčani udar dok je između dvije sezone igrao mali fudbal sa prijateljima u Francuskoj. Centralni vezista je hitno operisan, ugrađen mu je elektrostimulator u srce i trenutno se nalazi u indukovanoj komi. Kako javlja dobro obaviješteni "RMC Sport" male su šanse da se Bentaleb vratio profesionalnom igranju fudbala.

Medicinsko osoblje će donijeti odluku kada će Bentaleba da probudi iz kome, a kada se to desi, ukoliko ne bude dodatnih komplikacija, biće poslat na kućno liječenje. Život mu je najvjerovatnije spasila brza reakcija prijatelja koji su mu odmah pružili prvu pomoć i koji su koristili defibrilator. 

"Naš fudbaler Nabil Bentaleb koji se razbolio prošle nedjelje bio je predmet mnogih vijesti u ponedjeljak. Mediji su diskutovali o njegovom zdravlju nekoliko sati kao i o njegovoj sportskoj karijeri. Lil je šokiran i iznenađen da su takve stvari dio javne rasprave. Kao i ranije Lil poziva na najveće poštovanje privatnosti i povjerljivosti ličnih medicinskih informacija. Pozivamo sve da pokažu strpljenje, oprez i da se ne objavljuju osjetljive informacije koje još nisu dostupne. Još jednom Lil i Nabil Bentaleb se iskreno zahvaljuju onima koji su poslali toliko poruka podrške", navodi se u saopštenju kluba.

Bentaleb je alžirskog porijekla, ali je rođen u Lilu u novembru 1994. godine. Nakon nekoliko klubova koje je promijenio u juniorskoj karijeri zaigrao je za prvi tim Totenhema 2013. godine. Igrao je i za Šalke, Njukals i Anže, a vratio se u Lil 2023. godine. Poslije jednog nastupa za U19 selekciju Francuske zaigrao je za Alžir i od 2014. godine do sada je odigrao 52 meča i dao pet golova.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC