• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević otkrio detalje Ivanićeve povrede! Mirko ne može na teren - sada znamo i do kada!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener Crvene zvezde govorio za medije pred drugi meč u sezoni.

 vladan milojevic pred mladost iz lucana Izvor: MI/© MN press, all rights reserved

Crvena zvezda se priprema za drugi meč u sezoni i utakmicu protiv mladosti iz Lučana na svom terenu. Dok se klub bavi pojačanjima - a dva će stići i prije tog meča - trener Vladan Milojević fokusiran je na dešavanja u timu, odnosno da njegovi igrači budu potpuno spremni za izazove u domaćem šampionatu.

Kvalitet i iskustvo Mladosti upozoravaju Milojevića da njegov tim ne smije da se opusti pred ovaj meč, a trener Zvezde iskoristio je priliku da poželi sreću srpskim predstavnicima koji su već započeli takmičenja u evropskim kvalifikacijama. Uz to, otkrio je da ponovo nećemo vidjeti na terenu Mirka Ivanića, koji ima problema sa povredom.

"Mladost je iskusna ekipa, koja igra već dosta dugo zajedno. Prošle godine su bili vrlo dobro plasirani, učestvovali su u plej-ofu. Igrali su utakmice među prvih osam ekipa i pokazali su svoj kvalitet. Mladost iz Lučana je tim koji dosta dobro 'drži' prostor i nezgodni su u tranziciji. Moramo da obratimo pažnju na sve segmente, baš iz tog razloga što su iskusna ekipa. Mogu brzo da nam naprave problem", rekao je Vladan Milojević.

Trener Crvene zvezde istakao je da ne razmišlja o tome da li će Marko Ilić sačuvati mrežu. "Ne gledamo u tom pravcu. Trudićemo se da pružimo naš maksimum i poboljšamo segmente igre na kojima radimo", rekao je trener Zvezde i osvrnuo se na publiku: "Na prethodnoj utakmici navijači su bili na stadionu u velikom broju. Tu su sa nama i to vrlo dobro znamo. Ja se 'ne bojim' kada su navijači u pitanju."

Trener crveno-bijelih otkrio je kakvo je zdravstveno stanje u ekipi i na koga ne može da računa za meč drugo kola Superlige Srbije. Ipak, Vladan Milojević nije želio da kaže kako će minutažu podijeliti trojica napadača - Šerif Endiaj, Bruno Duarte i Uroš Sremčević.

"Poslije današnjeg treninga ćemo vidjeti za koji ćemo se sastav opredijeliti. Adem Avdić je povrijeđen, kao i Mirko Ivanić. Kada je Ivanić u pitanju, nalazi se u završnoj fazi pripreme za povratak na teren. Nadam se da će od sljedeće nedjelje biti u takmičarskom ritmu. Lučić i Avdić se oporavljaju, kao i Degenek. Oporavak ide u dobrom pravcu. Treba nam vrijeme i ne žurimo nigde. Pohvalno je da su vrijedni i daju sve od sebe", istakao je trener Crvene zvezde. Za kraj razgovora poželio je sreću srpskim timovima u Evropi! "Pratio sam utakmice. Čestitao bih i dao podršku svim ekipama koje predstavljaju Srbiju, jer reprezentuju našu zemlju i fudbal. Želim im sve najbolje u revanš utakmicama", zaključio je Milojević.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:40
Zvezdan Terzić na početku priprema Crvene zvezde
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC