• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbin neće kod Mitra, Sergeja i Arapa, već u Ligu šampiona! Upravo je saopštio klubu odluku, odbio je sve

Filip Kostić ne želi da ode iz Juventusa ni u Saudijsku Arabiju, ni u Tursku i Englesku. Hoće da se bori za mjesto u timu Tijaga Mote.

 filip kostić Izvor: Nicola Ianuale / Alamy / Alamy / Profimedia

Srpski reprezentativac Filip Kostić (31) odbio je ponudu da se preseli u Saudijsku Arabiju i odabrao da ostane u Juventusu. On nije pristao da postane igrač Al-Ahlija, u kojem bi igrao sa Robertom Firminom, Frankom Kesijem, Eduarom Medijem i drugim asovima, već želi da se nametne novom treneru "stare dame" Tijagu Moti. "Upravo je saopštio klubu tu odluku", objavio je italijanski fudbalski insajder Nikolo Ščira.

Prema istom izvoru, Kostić je spreman da ostane u Juventusu i da naporno radi da bi uvjerio Tijaga Motu da mu pruži šansu u prvom timu. Koliko je motivisan da igra na najvišem nivou dokazuje i to da je nezvanično Filip odbio Sautempton, ali i transfer u Tursku, gdje je Juventus želio da ga proda.

Filip Kostić (31) igra za Juventus od dolaska iz Ajntrahta u avgustu 2022. godine. Ove sezone nije nastupao pod vođstvom novog trenera, a prošle je kod Masimilijana Alegrija sakupio 33 nastupa i četiri asistencije. Najbolje i najkonstantnije partije pružao je u svojoj prvoj sezoni, u kojoj je dao tri gola u seriji A uz osam asistencija.

Ako ne bude velikog obrta u posljednjim satima prelaznog roka, Kostić se ipak neće pridružiti Sergeju Milinković-Saviću i Aleksandru Mitroviću u Saudijskoj Arabiji, a ni Dušanu Tadiću u Turskoj, gdje bivši kapiten Srbije igra za Fenerbahče. Doduše, prema informacijama od ovog petka, za Kostića je bio zainteresovan veliki Fenerov rival - aktuelni šampion, Galatasaraj.

Kostićev ugovor sa Juventusom ističe za dvije godine.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC