• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"To je neshvatljivo, valjda će da prestane": Vladan Milojević u šoku zbog primljenog gola Zvezde

Autor Nikola Lalović

Vladan Milojević je bio jako ljut zbog načina na koji je Crvena zvezda primila gol u meču sa IMT-om.

 Vladan Milojević ljut zbog primljenog gola Zvezde Izvor: TV Arena sport

Crvena zvezda je pobijedila IMT u Loznici sa 3:1 pogocima Milsona, Rodića i Silasa, ali nije to bilo tako lako kako djeluje kada se pogleda semafor. Kada je Joan Kur dao fantastičan gol i sa 40 metara savladao Omrija Glazera u 56. minutu utakmice bilo je 1:1. Do kraja je tim Vladana Milojevića uspio da pobijedi, ali nije bio do kraja zadovoljan strateg crveno-bijelih. Ponovo je njegov tim primio gol na način koji mu se nikako ne dopada.

"Kao prvo čestitao bih igračima na pobjedi. Odigrali smo dosta dobru utakmicu jer imamo široki roster i dosta igrača koji su baš preumorni, na granici da budu povrijeđeni. Imali smo ubitačan ritam, a onis u standardni i u svojim reprezentacijama i sada smo htjeli malo da ih sačuvamo i da damo šansu igračima koji su tu. Ispunili su očekivanja sve je bilo kako treba. Čestitam golmanu, mislim da je Vukliš bio igrač utakmice, nestvarno je šta je branio. Opet primamo gol koji je opet neshvatljiv. jednog dana će valjda i to da prestane. Zadovoljan sam, pobijedili smo, nadam se da će sa reprezentativnih obaveza igrači da nam se vrate zdravi", rekao je Milojević. 

IMT je na ovaj meč izašao sa šest "bonus" igrača, a šef struke "traktorista" Milan Đorđević je istakao da mu je drago da su mladi igrači imali šanse da odigraju ovakav meč. "Ovo nije bitan rezutlat u ovakvoj utakmici, divno je da šest mladih igrača odigra ovakvu utakmicu: Dok smo imali snage bili smo egal sa Zvezdom. Imamo perspektivu čepo smo igrali. Samo treba sa njima da se radi i to je budućnost IMT-a", naglasio je Đorđević. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC