• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bordo tim u Atini: Daćemo sve od sebe

Autor mondo.ba

Fudbaleri Sarajeva odradili su u srijedu posljednji trening na stadionu Atromitosa. Atmosfera je jako dobra, a igrači bordo kluba sa nestrpljenjem očekuju početak revanša trećeg pretkola Lige Evrope.

Izabranici Dženana Uščuplića su u prvom susretu na Koševu poraženi sa 1:2, ali nisu izgubili nadu da mogu proći u dalje takmičenje.

Prvotimac Sarajlija Gojko Cimirot, istakao je da je ekipa svjesna važnosti sutrašnje utakmice i da će dati svoj maksimum, kako bi pokušali nadoknaditi rezultatski zaostatak.

"Odradili smo posljednji trening pred utakmicu. Sve je prošlo u najboljem redu. Radujemo se sutrašnjoj utakmici svi. Drago nam je što smo ovdje i nadam se da ćemo pružiti jednu dobru partiju. Daćemo sve od sve, kako bismo se rezultatski vratili u dvoboju protiv Atromitosa. Iako imaju povoljan rezultat sa Koševa, smatram da to možemo nadoknaditi", rekao je Cimirot, a prenio zvanični sajt kluba.

Zdravstveno stanje u svlačionici Sarajeva je dobro i stručnom štabu na raspolaganju stoje svi igrači, uključujući i oporavljenog Ognjena Todorovića.

"Povreda je iza mene. Zahvaljujući našem medicinskom timu, nemam nikakvih problema i radujem se što sam ponovo sa momcima u punom pogonu", kazao je Todorović.

Sarajevo gostuje Atromitosu u četvrtak, 7. avgusta s početkom u 20 sati.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC