• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rajevac: Pare nisu bitne, želim klupu ''zmajeva''

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Milovan Rajevac je tokom današnjeg razgovora s predstavnicima FS BiH istakao da je spreman prihvatiti uslove koje mu budu ponuđeni, jer istinski želi biti selektor BiH. Smatra da s bh. nacionalnim timom može napraviti dobar rezultat.

 Rajevac: Pare nisu bitne, želim klupu ''zmajeva'' Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Članovi "ad hoc" komisije Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine (FS BiH) nastavili su danas razgovore s kandidatima za selektora fudbalske "A" reprezentacije BiH.

U malom bosanskom gradu Olovu obavili su, kako kažu, "zadovoljavajući razgovor s Milovanom Rajevcem", srbijanskim stručnjakom koji je sa selekcijom Gane igrao četvrtfinale Mundijala 2010. godine u Južnoafričkoj Republici.

Rajevac je tokom razgovora s predstavnicima FS BiH istakao da ne želi veliki novac, da je spreman prihvatiti uslove koje mu budu ponuđeni, jer istinski želi biti selektor BiH. Smatra da s bh. nacionalnim timom može napraviti dobre rezultate.

"Biti selektor BiH za mene je izazov. Zaista, volio bih ako bi se čelnici FS BiH odlučili za mene. Bila bi mi čast voditi kvalitetnu reprezentaciju kao što je BiH. U svakom slučaju, vjerujem da će ljudi u Savezu donijeti pravu odluku i da će BiH igrati i pobjeđivati kao što je bio slučaj u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu", rekao je Rajevac.

Komisija FS BiH, osim s Rajevcem, do sada je pregovarala s Vahidom Halilhodžićem, koji je odbio biti nasljednik Safeta Sušića na užarenoj klupi.

Oni s kojima su juče obavljeni razgovori prihvatili bi posao selektora. To su Blaž Slišković, Dragan Okuka i Mehmed Baždarević.

Do kraja sedmice razgovarat će i s Amarom Osimom, Farukom Hadžibegićem i najvjerovatnije Nijemcem Feliksom Magatom.

Potom, komisija će skratiti listu kandidata od kojih će jedan od njih na sjednici Izvršnog odbora FS BiH 11. decembra biti izabran za selektora BiH. Novi selektor imaće zadatak da ekipu vrati na pobjednički kolosijek i s BiH pokuša izboriti plasman na EURO 2016. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC