• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvornički STOP za Slobodu!

Autor mondo.ba

Potpuno neočekivano, fudbaleri zvorničke Drine slavili su na "Tušnju" 2:0 i vjerovatno srušili snove Tuzlaka da mogu do prve titule u Premijer ligi BiH.

Nakon jučerašnjeg remija Željezničara i Zrinjskog, očekivalo se da fudbaleri Slobode rutinski odrade meč sa odavno otpisanom Drinom i sigurnom pobjedom dođu na samo bod zaostatka u odnosu na Mostarce.

Ipak, kako to obično biva kada se potcijeni protivnik i unaprijed upišu bodove, fudbaleri Slobode žestoko su se opekli.

Krenuli su domaći ofanzivno, redali prilike pred golom Zvorničana, ali egzekucije nije bilo. Na odmor se otišlo s rezultatom 0:0.

A onda, po nepisanom fudbalskom pravilu, kada ne iskoristiš prilike bivaš kažnjen. Već u prvom minutu nastavka Mićo Kuzmanović zaledio je "Tušanj".

Brzonogi napadač postigao je gol za vođstvo Drine, a grogirani Tuzlaci do kraja nisu uspjeli doći barem do boda. Naprotiv, primili su još jedan gol, i to u 69. minutu, kada je sjajan kontranapad gostiju u novi gol pretvorio Nikola Stefanović.

Neočekivani poraz na domaćem terenu otežao je borbu Slobode za šampionsku titulu, s obzirom da Zrinjski sada ima četiri boda prednosti.

U narednom kolu tim Husrefa Musemića putuje na "vruće" gostovanje u Travnik, ekipi "vezira" koja se još nada opstanku u bh. eliti.

SLOBODA - DRINA 0:2 (0:0)

SLOBODA: Pirić, Kostić, Lakičević, Pršeš, Efendić, Zeba, Sarić, Mehmedagić, Govedarica, Mehidić, Ahmetović. Trener: Husref Musemić.

DRINA: Erić, Petrović, Vasiljević, Ćulibrk, Ilić, Stefanović, Vasić, Ivanović, Kuzmanović, Blagojević, Atić. Trener: Cvijetin Blagojević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC