• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nadigrao Zvezdu, pa poručio: Ovo nije bilo lako

Autor mondo.rs

"Neki će pomisliti da je lako, ali nije bilo uopšte", rekao je Nemac posle prve pobede u Ligi šampiona kao trenera PSŽ-a.

Tomas Tuhel je u Pariz došao da donese pehar Lige šampiona i posle prvog poraza od Liverpula (2:3) pretrpeo je more kritika, pa je protiv Crvene zvezde morao da "pošalje poruku".

Njegov tim je pred 40.000 navijača na "Parku prinčeva" igrao izuzetno motivisano, pa ni pored ubedljivog vođstva od 4:0 na poluvremenu nije se zaustavljao i praštao greške igrača Crvene zvezde za krajnji debakl - 6:1.

Ipak, iako je rezultat neobično visok za Ligu šampiona, nemački trener je kazao da je Crvena zvezda tim kome je teško dati gol...

"Gledali smo mnogo video materijala o Crvenoj zvezdi i videli da se brane s mnogo agresivnosti i vrlo dobro organizovano. Teško je drugima da im daju gol... Do danas nisu izgubili 34 uzastopna meča. Neki će pomisliti da je lako, ali nije bilo uopšte", kazao je Tuhel posle meča i pohvalio način na koji njegova ekipa diže "intenzitet" u svakoj narednoj utakmici.

Posebne reči bile su upućene Marku Veratiju koji je osvojio ogroman broj duela na sredini terena, kao i strelcu het-trika protiv Zvezde - Nejmaru.

"On je jedan od najboljih igrača u Evropi. Imamo nekoliko takvih u timu, ne samo njega... Dobili smo dosta mečeva jer imamo najbolje igrače, ali i zato što smo sve više jedan od najboljih timova. To je jako važno", istakao je Tuhel i objasnio svoju viziju u Parizu:

"Nije poenta pronaći samo 11 najboljih... Imamo i Markinjosa, takođe važnog igrača za nas. Teško je nekog poput njega izostaviti, ali svi moraju da budu spremni i da imaju vere u tim".

Pratite nas i na
Instagram profilu Mondo sport.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC