• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Strahinja Pavlović nije (?) igrač Monaka: Ajaks i PSV idu u Hag da gledaju!

Autor mondo.rs

U oktobru su objavili detaljan skauting "novog Nemanje Vidića", uoči dolaska Partizana u Holandiju najavili nastavak borbe za ljevonogog štopera.

Ako pitate holandski "Voetbal International", Strahinja Pavlović nije potpisao za Monako.

Štaviše, Ajaks i PSV Ajndhoven pažljivo skautiraju Partizanovog mladog štopera i nastaviće to da rade i u četvrtak uveče kada u 18.55 u Hagu bude počela utakmica crno-bijelih sa domaćim AZ Alkmarom u Ligi Evrope.

Ovaj sportski magazin je u oktobru objavio detaljan skauting 194 centimetra visokog tinejdžera, pod radnim naslovom "Mnogi klubovi bore se za 'novog Nemanju Vidića'", navodeći da je uveliko privukao pažnju najtrofejnijih imena te zemlje.

Možda će vas zanimati

Uoči Pavlovićevog dolaska u Holandiju, "VI" je objavio tekst u kom navodi da "je nekoliko klubova i dalje u trci za ljevonogog centralnog defanzivca, što znači da on neće biti jeftin".

Pavlović, rođen 24. maja 2001. u Šapcu, ljetos je bio nadomak prelaska u Lacio, ali je taj transfer u poslednji čas propao, nakon čega je Partizan postigao dogovor sa njim oko produžetka ugovora.

Nedavno, Evropom se proširila vijest da će Pavlović postati novi igrač Monaka, ali sudeći prema objavljenom na stranicama popularnog holandskog portala - to nije gotova priča.

"VI" podsjeća da je Ajaks postavio Džoena Feltmana u tandem sa Dalijem Blindom nakon što je prošlog ljeta Matijs de Liht prešao u Juventus, ali da je interesovanje Vest Hema za Feltmana značilo i nastavak potrage za trajnim rešenjem u centru odbrane.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC