• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Idemo da pobijedimo Zvezdu": Dobili Vošu i Partizan, hoće i crveno-bijele

Autor mondo.rs

Ekipa mladog trenera spremna za gostovanje braniocu titule. I hrabra.

 Crvena-zvezda-Vozdovac-18.-kolo-Superlige-najava-utakmice Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Ovo će biti drugi susret dva tima u samo dva mjeseca, jer su krajem septembra ova dva tima odigrala zaostalu utakmicu 3. kola Superlige u kojoj je Zvezda na “krovu” bila bolja rezultatom 3:1.

Ovog puta "Zmajevi" idu na megdan učesniku Lige šampiona u sjajnoj formi i sa 6. pozicije Superlige, kao jedina ekipa u ligi koja je postigla pogodak na svakom meču, dok aktuelni šampion dočekuje ovaj meč na 1. poziciji tabele, ali i poslije visokog poraza u Ligi šampiona od Bajerna.

Možda će vas zanimati

Jedan od nosilaca igre Voždovca u ovoj sezoni, Jovan Nišić, napomenuo je da, uz sav respekt prema šampionu, saigrači i on idu na stadion Crvene zvezde sa jasnim ciljem.

"Iako gostujemo prvaku države i predstavniku Srbije u Ligi šampiona, ne idemo sa bijelom zastavom na stadion Rajko Mitić, već idemo da pobijedimo. To je primarni cilj. Ove sezone odlično igramo na gostovanjima, odnijeli smo sva tri boda i sa stadiona Vojvodine i Partizana, a sutrašnja pobjeda samo bi bila šlag na tortu u ovoj sjajnoj polusezoni", rekao je on.

Trener Rade Koković istakao je da je svjestan da njegova ekipa dolazi na Topčidersko brdo nakon nepovoljnog rezultata po crveno-bijele u Ligi šampiona, ali je napomenuo da to ne zavarava Voždovac, jer znaju da će Zvezda baš protiv njegove ekipe htjeti da se iskupi pred svojim navijačima.

"Gostujemo Crvenoj zvezdi u specifičnoj situaciji za nju. Doživjela je težak poraz od Bajerna, i koliko to može biti dobro za nas, može biti i loše. Dobro je zato što su sada poljuljani, ali loše jer mogu biti još više motivisani da pred svojim navijačima poprave utisak i da se vrate u pobjednički ritam pred odlučujuće mečeve u šampionatu i Ligi šampiona. Nas ne smije da zavara njihovo loše izdanje protiv Bajerna, posjeduju izuzetan kvalitet i moramo da budemo vrlo oprezni i koncentrisani ako želimo da ostvarimo dobar rezultat. Dobro igramo na gostovanju ove sezone, i nadam se da ćemo i sutra podići kvalitet igre. Tri boda protiv Crvene zvezde su pojednaka kao tri boda protiv Proletera i nekog drugog protivnika i mi idemo sutra da se nadigravamo, pobijedimo i nastavimo svoju seriju sjajnih igara", rekao je trener Voždovca.

Utakmica između Crvene Zvezde i Voždovca biće odigana na stadionu "Rajko Mitić" u subotu od 18 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC