• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučelić žestoko kritikovao Stojkovića, Vazura žali za izgubljenih 5 miliona

Autor mondo.rs

"Nije ovo katastrofa, način igre svakako ne, ali ishod jeste. Sami smo učestvovali, i to dominantno, u svom padu", kazao je prvi čovjek Partizana koji je otvoreno kritikovao Vladimira Stojkovića.

 Milorad-Vucelic-kritika-Vladimir-Stojkovic-zbog-meca-AZ-Alkmar-Partizan Izvor: MN PRESS

U Partizanu se i dalje sumiraju utisci poslije bolne večeri u Hagu.

Djelovalo je da je Partizan nadomak plasmana u nokaut rundu Lige Evrope, pošto je protiv AZ Alkmara vodio u gostima 2:0, ali onda su igrači crno-bijelih prosto stali. Holanđani su sa igračem manje u kratkom periodu postigli dva gola i tako eliminisali tim Save Miloševića iz takmičenja...

Možda će vas zanimati

Očekivano, poslije takvog pada, postavlja se pitanje krivice i odgovornosti. Nju je prvi preuzeo na sebe Savo Milošević, koji je kazao da je zbunio igrače izmjenama, a oglasio se i prvi čovek kluba Milorad Vučelić.

U intervjuu koji je dao za "Večernje novosti", Vučelić je kritikovao golmana Stojkovića.

"Nedopustivo je da kapiten Stojković bude nemaran i dekoncentrisan. Lopta je letjela 60-70 metara, to nije greška, loša odbrana, to je odsustvo koncentracije. Nije riječ o napadu na bilo koga nego jednostavno kritika, ovo nismo smjeli da ispustimo", kazao je Vučelić komentarišući prvi gol AZ Alkmara na meču posle kog su "kola krenula nizbrdo".

Vučelić je takođe kazao da stručni štab ima potpunu podršku, smatra da je Savo Milošević od dolaska značajno unaprijedio tim, kazavši da su protiv AZ Alkmara demonstrirali vrhunski fudbal, ali...

"Pričaćemo u klubu o svemu što se dešavalo. Nije ovo katastrofa, način igre svakako ne, ali ishod jeste. Sami smo učestvovali, i to dominantno, u svom padu. Neće biti napada, ali biće kritika. To je nešto što je normalno i u redakciji svakog lista i u firmama. Tako sve funkcioniše u poslovnim firmama, u tome ne bi trebalo vidjeti ni tražiti ništa čudno", naveo je predsjednik Partizana.


Povodom eliminacije iz daljeg takmičenja oglasio se i direktor Miloš Vazura koji je u izjavi za "Sportski žurnal" takođe ponovio da Partizan igra vrhunski fudbal, ali da je problem u izgubljenom novcu zbog rezultata iz Haga.

"Teže je sada nego što je bilo u četvrtak uveče. Shvatam da smo izgubili potencijalnih pet miliona evra. Lakše bismo doveli i prodali neke igrače u januaru i junu da smo ostali u Evropi. Međutim, to je fudbal. Moramo da izvučemo pouke, podignemo glavu i krenemo dalje. Slijedi Mačva...", naveo je Vazura i dodao da je propuštena velika prilika da Evropa vidi bisere Partizana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC