• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lester preskočio Siti! Vardi ne može da stane, a Junajted da dođe sebi...

Autor mondo.rs

"Lisice" ostvarile šestu pobjedu u nizu i "preskočile" šampiona. Crveni đavoli propustili veliku šansu prije jako teških utakmica....

Ima li kraja Lesterovoj seriji pobjeda?!

Činilo se da će ona večeras biti prekinuta, jer je Everton na "King Pauer stadionu" imao bod u džepu sve do četvrtog minuta nadoknade. Međutim, tim Brendana Rodžersa ponovo je pokazao da jeste nešto posebno.

Lester - Everton 2:1 (0:1)
/Vardi 68', Ihenačo 94' - Rišarlison 23'/

Možda će vas zanimati

Fenomenalni Džejmi Vardi dao je gol u šestom uzastopnom kolu i pokazao da je u blistavoj formi kao i čitav tim. U 68. minutu iskoristio je perfektnu loptu Kelečija Ihenača i iz peterca poništio vođstvo koje je gostima donio Rišarlison, snažnim udarcem glavom u prvom dijelu.

Dok se meč bližio kraju i dok se činilo da Lester prvi put neće pobijediti od 5. oktobra, Ihenačo je u dubokoj nadoknadi izbjegao ofsajd zamku, prihvatio asistenciju Rikarda Pereire i zatresao mrežu za jako važan trijumf.

Ovim uspjehom, Rodžersov tim je prestigao na tabeli branioca titule - Mančester siti! "Lisice" su sada druge i prvi su pratioci dominantnog lidera - Liverpula!

Dok je odmicao dramatičan meč u Lesteru, uzbudljivo je bilo i na Old Trafordu, gdje domaćin ponovo nije pobijedio.

Mančester junajted - Aston Vila 2:2 (1:1)
/Hiton 42'ag, Lindelof 64' - Griliš 11', Mings 66'/

Spektakularni gol veziste gostiju Džeka Griliša najavio je u 11. minutu da će se domaćin mučiti i tako je zaista bilo. Elegantni kreator igre šutirao je sa desetak metara iskosa i pogodio "malu" mrežu, za muk "Teatra snova".

Poslije dramatičnih 3:3 protiv Šefild Junajteda prošlog vikenda, a prije utakmica protiv Totenhema i Mančester sitija, navijači Junajteda nadali su se da će njihov tim bar večeras odigrati mirniji meč i pobijediti.

Međutim, Solskjerova ekipa zaista teško može da računa na sigurne bodove protiv bilo koga...

Autogolom čuvara mreže gostiju Toma Hitona i udarcem Viktora Lindelofa glavom u 64. minutu, Junajted je preokrenuo na 2:1 ali je vodio samo dva minuta.

Defanzivac Met Target je sjajnom loptom prebacio odbranu domaćih, iza leđa svih je prihvatio Tajron Mings i poslao iza Davida De Hee, za konačnih 2:2.

Mančester junajted tako nije pobijedio ni u drugom uzastopnom duelu protiv ekipe koja je minulog ljeta došla iz Čempionšipa. Zbog toga je sada tek deveti, na poziciji ispod još jednog poljuljanog velikana - Arsenala.

Sa druge strane, Vili će ovaj bod značiti u borbi za opstanak...

Pročitajte rezultate 14. kola Premijer lige.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC