• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Slobode Milenko Bošnjaković: Spremili smo iznenađenje za Borac!

Autor mondo.ba

Šef struke tuzlanskog tima Milenko Bošnjaković vjeruje da uprkos tradiciji i kadrovskim problemima, Sloboda može da se suprotstavi Banjalučanima u posljednjem meču Premijer lige Bosne i Hercegovine pred zimsku pauzu.

Banjaluka je uvijek nezgodan domaćin svima, a posebno kad je riječ o fudbalerima Slobode, koji nisu osvojili sva tri boda na Gradskom stadionu protiv crveno-plavih otkako se igra zajedničko prvenstvo BiH.

Osim nepovoljne tradicije, Tuzlaci su stigli u Banjaluku oslabljeni zbog povreda Amera Bekića, Amara Beganovića i Edisa Smajića, ali je trener Milenko Bošnjaković poručio da njegov tim neće istrčati sa "bijelom zastavom" na banjalučki Gradski stadion.

Možda će vas zanimati

"Borac je ekipa kod koje možeš igrati. Oni ne žele kiks u ovom momentu jer im to znači udaljavanje od Evrope, što im je cilj ove godine. Ući će jako u utakmicu i mi smo spremni na to. Spremili smo im neka iznenađenja, pa ćemo vidjeti hoćemo li uspjeti u tome", izjavio je Bošnjaković za sarajevski "Dnevni avaz".

Kreator Slobodine igre Omar Pršeš je svjestan da je Borac favorit, ali je istakao da su sva tri znaka u igri u Banjaluci.

"Na 'Tušnju' smo ih pobijedili 3:1, tako da je sve moguće i ovoga puta. U svakom slučaju, idemo se nadigravati, pa šta bude", rekao je Pršeš.

Utakmica između Borca i Slobode igra se u nedjelju s početkom u 15 časova.

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Vazno na Stadion

Najvaznije je doci na stadion. Momci ce se potruditi da na kraju slavimo pečat na sjajnu sezonu i najavimo pohod na titulu

Dario

@Vazno na Stadion Biće 5000 najmanje. Lijepo vrijeme, dobar fudbal

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC