• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OBRT!? Anćeloti jasan: Nikada nisam davao ostavku, pa neću ni sad!

Autor w

Itlaijanski mediji su ga već otpisali, ali "Karleti" planira kao da ostaje na klupi

Napoli je izborio plasman u drugu fazu Lige šampiona, prvi put bez poraza, a čitav fudbalski svijet očekuje odlazak Karla Anćelotija, zbog problema u Seriji A. Ipak, iskusni trener je nakon trijumfa od 4:0 nad Genkom rekao da nema namjeru da ode.

"Dobro smo igrali u Ligi šampiona, igrali smo hrabro i sa karakterom. Kako sada stvari stoje, čvrsto ćemo se držati toga. To je jedna od retkih dobrih stvari ove sezone, a uglavnom smo mi odgovorni zbog toga. Dokazali smo da možemo da budemo konkurentni u Evropi", rekao je Anćeloti za Skaj sport Italija.

Možda će vas zanimati

 Italijanski mediji su nagađali prije meča da će utakmica protiv Genka biti posljednja Anćelotijeva na klupi Napolija, a da će ga zamijeniti Đenaro Gatuzo. Upitan da li će biti na klupi u srijedu protiv Sampdorije, odgovorio je:

"Nadam se, ali o tome ću morati da razgovaram sa predsjednikom kluba, sa kojim treba sutra da se vidim. Ne znam ništa o kontaktu sa drugim klubovima, bio sam koncentrisan samo na utakmicu. Nikada u svom životu nisam podnosio ostavku, pa neću ni sad. Ovaj tim ima kvalitet i dokazao se u Ligi šampiona, što nam do sada nije pošlo za rukom u Seriji A", kazao je "Karleti".

Jasno je, međutim, i njemu, dugo je u fudbalu i zna kako je sa trenerskim poslom. On, međutim, planira kao da će ostati na klupi "Partenopeija".

"Prirodno je da budete u fokusu i treba da vam se sudi na osnovu onog što radite, pa tako i meni. Želimo da se popravimo u Seriji A, tako da se nadam da će plasman u drugu fazu Lige šampiona malo smanjiti pritisak, jer tim igra sa velikim teretom na plećima", rekao je Anćeloti.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC