• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Desilo se čudo: Barselona bila oštećena za penal, Suarez se nije žalio!

Autor mondo.rs

Strašna partija Urugvajca koji je protiv Alavesa imao tri asistencije i pogodak, ali je utisak najviše ostavila situacija kod penala.

Kada je u 73. minutu utakmice između Barselone i Alavesa glavni sudija Lopez otrčao ka VAR monitoru niko nije bio siguran šta želi da pogleda pošto niko od 22 igrača na terenu nije video ili "video" nešto sporno, čak ni Luis Suarezkoji se kod arbitara žali za svaki detalj...

Sudija je video da je Agiregabiriju lopta pogodila u ruku, i to baš posle šuta Suareza (!), pa je Urugvajac sa "bele tačke" dobio šansu da zapečati pobedu svoje ekipe na "Nou Kampu".

BARSELONA - ALAVES 4:1 (2:0)

Možda će vas zanimati

Bio je to deseti gol sa Suareza u Primeri ove sezone, a na ovoj utakmici "skupio" je još i čak tri asistencije, pa se može reći da je odigrao zaista spektakularnu utakmicu, nasuprot onoj iz sredine nedelje kada "nije postojao" na meču protiv Real Madrida.

Sve je počelo odličnim dodavanjem za Grizmana koji je u 14. minutu "načeo" goste iz Baskije, dok je znatno lepši bio pogodak Artura Vidala u 45. minutu.

Barselona je imala "sve u svojim rukama", ali kako to već biva ove sezone - svi mogu da im daju gol. Tako je odličan centaršut Duartea sa levog boka u gol u 56. minutu pretvorio Pons, da bi Alaves nedugo potom pripretio pogodivši stativu, pa je izjednačenje visilo u vazduhu.

Nakon žestokog faula Vakasoa na Umtitiju, i pauze koja je trajala nekoliko minuta, naljutio se ko drugi nego Leo Mesi i golom pored petorice čuvara doneo "dva razlike" u 69. minutu.

Da pobeda ne dođe u pitanje novom glupošću u odbrani pobrinuo se Luis Suarez iz pomenutog jedanaesterca koji nije ni video, verovatno jer je spustio glavu nakon udarca glavom, a ne zato što je odjednom postao "fer momak".

Sve rezultate, strelce, i tabelu Primere koja ide na pauzu posle ovog vikenda pogledajte OVDE.

BARSELONA: Ter Štegen - Roberto (Roberto), Pike, Umtiti, Alba - Buskets (De Jong), Alenja, Vidal - Mesi, Grizman i Suarez (Perez).

ALAVES: Pačeko - Agiregaribija, Eli, Navaro, Duarte - Vidal (Burk), Pons, Garsija, Vakaso (Hoselu) - Munjoz (Rioha) - Perez.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC