• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uprava Barse sastanči u ponedeljak - da li će glavna tema biti trener?

Autor mondo.rs

Trenutno se pominju dvojica potencijalnih naslednika Ernesta Valverdea na klupi Barselone.

Već neko vreme kruže priče o smeni Ernesta Valverdea, a "triler" poraz Barselone od Valensije u polufinalu španskog Superkupa samo ih je pojačao.

Rukovodstvo katalonskog kluba sastaće se u ponedeljak, a po informacijama španskih medija, jedan od glavnih tema biće budućnost 55-godišnjeg trenera.

Možda će vas zanimati

Navodno do promene na klupi neće doći pre kraja sezone, ali već se pominju dva imena potencijalnih naslednika: bivši igrači Barselone Ronald Kuman i Ćavi Ernandez.


Po saznanjima do kojih je došao "ESPN", sportski direktor Erik Abidal i generalni direktor Oskar Grau već su se sastali sa bivšim kapitenom u Dohi, gde Ćavi trenira ekipu Al Sada i razgovarali o mogućnosti da nasledi Valverdea.

Zvaničan povod posete Kataru na putu povratka iz Saudijske Arabije, u kojoj je igran Superkup, zapravo je poseta Usmanu Dembeleu koji se tamo oporavlja od povrede, ali nema sumnje da je deo vremena proveden u razgovoru sa Ćavijem.

Nekadašnji vezista, međutim, nema potrebno iskustvo za klupu katalonskog giganta, pošto je trenerskim poslom počeo da se bavi tek u maju prošle godine.

Nema sumnje da će i on jednog dana sesti na Barseloninu klupu, ali trenutno se veće šanse daju Kumanu, posebno od kada su se u javnosti pojavili detalji klauzule iz ugovora sa FS Holandije, po kojoj može da napusti selektorsko mesto posle predstojećeg Evropskog prvenstva ako u tom trenutku bude imao ponudu Barse.

Hoće li Valverde do kraja sezone uspeti da promeni situaciju u svoju korist ili će ga neko od pomenute dvojice naslediti, možda i neko treći, ostaje nam da sačekamo i saznamo...

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC