• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real Madrid nema strpljenja za Jovića: Već gledaju novog špica iz Nemačke!

Autor mondo.rs

Klub sa "Bernabeua" želi da reši golgetersku krizu novom napadačkom akvizicijom.

Najskuplji srpski fudbaler svih vremena Luka Jović i dalje pokušava da se adaptira na Real Madrid, a najteže od svega što novi ovaj klub jeste neverovatan pritisak.

Osetio je to Jović na svojoj koži posle nekoliko neupadljivih nastupa u "kraljevsko belom" kada su mediji počeli da broje njegove utakmice bez gola, uspeo je da prevaziđe "prozivke" u štampi i da se upiše u strelce u Primeri, ali sada je pod lupom njegov nastup u Superkupu Španije.

Možda će vas zanimati

Real Madrid je osvojio ovo takmičenje pobedom nad Atletiko Madridom posle penala (4:1), a Jović je u obe utakmice bio starter - i nije uspeo da se upiše u strelce.


Lakše nego do sada je ulazio u šanse, bez obzira na to što Real Madrid nije igrao sa klasičnim krilima, ali je evidentno bilo da je stegnut, što se moglo videti i posle velikog promašaja na meču protiv Valensije.

Tako u odsustvu Karima Benzeme nije uspeo da uveri navijače, ne znamo za Zinedina Zidana, da je u ovom trenutku spreman da bude drugi napadač Real Madrid, a kao što je poznato sa ovim klubom - kod njih ne postoji "sutra", samo "danas".

Kako prenosi nemački "Skaj", Real Madrid je izgubio strpljenje sa Jovićem i već je pikirao zamenu za njega i neće biti iznenađenje ako na njega krenu u zimskom prelaznom roku.

U pitanju je Timo Verner (23), napadač Lajpciga, koji igra briljantno ove sezone u Bundesu!

Izvor: Guliver/Getty Images/Lukas Schulze/Stringer


Verner je postigao 23 gola na 25 utakmica za Lajpcig u svim takmičenjima ove sezone, i uz to ima još deset asistencija, pa kako prenose nemački mediji "samo je pitanje trenutka kada će Real Madrid poslati zvaničnu ponudu".

Timo Verner je prethodno odbio da pređe u Bajern i bude rezerva Levandovskom, ali je na kraju potpisao novi ugovor sa Lajpcigom i obavezao se do 2023. godine.

Vrednost nekadašnjeg špica Štutgarta procenjuje se na 75 miliona evra.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC