• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesija nije doveo do titule, Venecuela mu daje treći selektorski posao

Autor mondo.rs

Nakon što je predvodio reprezentacije Čilea i Argetine, Horhe Sampaoli će voditi i selekciju Venecuele.

Argentinac, nekadašnji omladinac Njuelsa, davno je trenerskom karijerom nadmašio igračke dane svog života. Predvodio je Čile i Argentinu, Sevilju i Santos, kao i još mnoge klubove u ranijoj fazi karijere.

Sada se Horhe Sampaoli, selektor Argentine sa Mundijala u Rusiji, nalazi pred trećim angažmanom u nekoj reprezentaciji. Za njegove usluge je zainteresovana Venecuela.

Možda će vas zanimati

Nakon što Lionela Mesija i ostatak tima nije doveo do cilja, odnosno do titule šampiona sveta, Sampaoli se vratio u Južnu Ameriku. Preuzeo je Santos, ali je ta saradnja trajala nešto manje od godinu dana.


Sada bi Sampaoli mogao da preuzme ekipu u kojoj bi mu na raspolaganju bili Tomas Rinkon, Salomon Rondon, Džozef Martinez i ostali, a ciljevi bi trebalo da budu mnogo veći nego u prethodnim godinama.

Horhe Sampaoli je sa selekcijom Čilea osvojio Kopa Ameriku, ali je teško očekivati da tako nešto ponovi sa reprezentacijom Venecuele. Njihov najbolji plasman na kontinentalnom šampionatu je polufinale iz 2011. godine, kada su poraženi od Paragvaja, a zatim od Perua.

Temperamentni trener, koji je tokom svog mandata na klupi Sevilje predstavljan kao fudbalski inovator, dobiće novu priliku da radi. Njegovi pregovori sa fudbalskim savezom Venecuele su već u poodmakloj fazi, pa se očekuje da saradnja uskoro bude ozvaničena.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC