• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radnik u 88. minutu slomio Rudar Prijedor i stigao do trofeja u Medulinu

Autor mondo.ba

Bijeljinski Radnik pobjednik je pripremnog turnira u Istri.

 Radnik - Rudar Prijedor 1:0, finale Medulin kup Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Semberski tim je do trofeja stigao minimalnim trijumfom nad prijedorskim Rudarom pogotkom u 88. minutu kada je mrežu Prijedorčana pogodio Stefan Janjić.

Izabranici Slavka Petrovića su na putu do finala Medulin kupa stigli poslije pobjeda nad Kolubarom (2:1) i Krupom (3:2), a sa Zaglebjem su odigrali neriješeno 2:2.

Možda će vas zanimati

S druge strane, drugoplasirana ekipa Prve lige Republike Srpske, prijedorski Rudar svakako je najprijatnije iznenađenja turnira u Istri s obzirom da su igrači Igora Jankovića pobjeđivali Zrinjski (2:0) i domaću Istru (2:1), dok su remizirali sa poljskom Sandecjom (1:1).

Izvor: MONDO

Ipak, nisu uspjeli da podignu pehar namijenjen pobjedniku Medulin kupa.

"Odigrali smo jako kvalitetnu utakmicu, mislim da nismo zaslužili da izgubimo, u drugom dijelu smo stvorili nekoliko baš dobrih šansi, ali izostalo je mirnoće u tim završnim momentima. Primili smo gol faktički u posljednjem minutu meča zbog nesmotrenosti naših mladih igrača. Ali nema veze, mladi dobijaju priliku u ovako jakim mečevima i sigurno je ovo put kojim trebamo ići. Opet smo stavili dosta juniora, nismo patili od rezultata i oni su pokazali da u narednom periodu možemo na njih računati. Potrebno je naravno da skupe još iskustva, a ovakve utakmice će im sigurno pomoći. Još jednom, odigrali smo dobru utakmicu, nismo zaslužili poraz, ali nesmotrenost nas je koštala prvog mjesta na turniru. Idemo dalje, glavu gore i ovo nam je dobar putokaz kako treba da igra Fudbalski klub Rudar Prijedor", rekao je Janković za naš portal.

RADNIK: Bilobrk, Bečelić, Radović, Simonović, Mekić, Bradonjić, Peco, Karić, Plavšić, Šubert, Đurić. Igrali su još: Kozić, Nikić, Zukić, Okić, Despotović, Gogić, Motika, Delić, Šukilović, Merajić, Janjić. Trener: Slavko Petrović.

RUDAR PRIJEDOR: Topolović, Matović, Milović, Pekija, Burazor, Kalesić, Jačimović, Dojčinović, Marmat, Zekanović, Gavranović. Igrali su još: Ne. Petrović, No. Petrović, Bilbija, Savanović, Kovačević, Šikanić, Rastoka, O. Petrović, Posarić, Pavlović, Sajak, Marić. Trener: Igor Janković.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC