• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Everton je izgubio, ali je on junak dana!

Autor mondo.rs

Vezista tima iz Liverpula je ponovo zaigrao fudbal.

 Premijer-liga-Arsenal-Everton-3-2-Karlo-Anceloti-uveo-Andre-Gomes-nakon-povrede-112-dana-pauze Izvor: CATHERINE IVILL/GETTY IMAGES EUROPE, Getty Images/Catherine Ivill

Fudbaleri Evertona su poraženi u okršaju sa Arsenalom, londonski tim ih je sada preskočio na tabeli i smanjio im šanse da se nađu u Evropi, ali su nešto i dobili. Andre Gomeš, Portugalac koji je nosio dres Valensije i Barselone, vratio se na teren.

On je posljednji meč odigrao još u prvoj polovini novembra, kada je njegova ekipa igrala protiv Totenhema. Tada ga je teško povrijedio Son, koji mu je startovao na skočni zglob. Tačno 112 dana kasnije, ponovo je istrčao na teren.

Možda će vas zanimati

Činilo se da će ta pauza biti i mnogo duža. Pričalo se da je završio sezonu, da sigurno ne igra Evropsko prvenstvo, da će možda pauzirati i čitavih godinu dana. Evo ga, tu je, tri mjeseca kasnije. Nestvaran oporavak veznog igrača.

''Moram da se zahvalim svima. Saigračima, ljudima u klubu, navijačima Evertona, ljubiteljima fudbala. Svima koji su tokom ovog perioda bili dobri prema meni i davali mi podršku. Javljali su se fudbaleri, bivši igrači, svi su me podržavali'', otkrio je reprezentativac Portugala.

Takav vid podrške je bio veoma bitan, jer je upravo na krilima tih riječi Andre Gomeš ''letio'' ka oporavku. Desilo se čudo i on je na terenu mnogo brže nego što se pretpostavljalo.

Izvor: Guliver/Getty Images/Jan Kruger/Stringer


''Kada osjetite podršku ljudi, to vam daje snagu i samopouzdanje. Gurao sam sebe do krajnjih granica i želio sam da se što prije vratim na teren. Drago mi je što sam imao pomoć na tom putu'', rekao je vezni fudbaler.

Andre Gomeš je odigrao posljednjih pola sata u porazu od Arsenala, ali se u njegovoj igri nije primjećivala preduga pauza. Nekoliko odličnih poteza, ulasci u duele i borba po kojoj je bio prepoznatljiv ostali su u njegovom asortimanu poteza.

Po riječima Karla Anćelotija, moglo bi da se desi da Gomeš bude u startnoj postavi već na sljedećem susretu. Ukoliko medicinski tim Evertona procijeni da ima snage za više minuta fudbala, visoki vezista će početi susret sa Mančester junajtedom prvog marta.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC