• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac pred četvrtfinale Kupa BiH: Mudro i pametno do cilja protiv Želje!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

"Nismo se još oporavili od utakmice sa Sarajevom, a čeka nas meč sa Željezničarom. Da li smo spremni? Spremamo se. Trebamo igrati mudro i pametno, da ostvarimo cilj", kaže trener Banjalučana pred četvrtfinalni dvoboj sa plavima.

 Borac - Željezničar, Kup BiH, četvrtfinale, izjave Branislav Krunić, Vladan Danilović Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Fudbaleri Borca u srijedu (18.00, Arena sport TV) dočekuju sarajevski Željezničar u četvrtfinalu Kupa Bosne i Hercegovine.
Poslije prvenstvenog poraza od Sarajeva na Gradskom stadionu (0:2), u srijedu u Banjaluku dolazi i drugi veliki sarajevski tim - Željezničar, koji je uprkos problemima u igračkom kadru, rutinski osvojio bodove u Ugljeviku protiv Zvijezde 09 (0:3).

Možda će vas zanimati

Ulog je veliki - plasman u polufinale Kupa BiH.

"Nismo se još oporavili od utakmice sa Sarajevom, a čeka nas meč sa Željezničarom. Da li smo spremni? Spremamo se, imamo i danas i sutra cijeli dan da se pripremimo. Uradili smo analizu prethodnog susreta, izvukli smo pouke, a čeka nas meč u kojem nema popravnog. Pobjeda nas vodi u polufinale i u neki povoljan žrijeb u kojem možemo da očekujemo lakšeg protivnika, tako da nam ova utakmica mnogo znači. Svjestan sam toga, svjesni su i igrači, duel sa Sarajevom nam je dao pouku, a sad nas čeka slična utakmica", rekao je trener Borca Branislav Krunić u najavi utakmice.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Borac na pravom putu

"Nas najviše raduje izgradnja novog travnjaka, biće mnogo lakše i ljepše igrati u takvim uslovima. Borac (u organizacionom i infrastrukturom smislu) ide ka pravom putu, što mi na terenu treba da ispratimo", rekao je trener Borca komentarišući izlaganje predsjednika banjalučkog kluba Vice Zeljkovića.

Prema njegovim riječima, raduje ga činjenica da Borac u tri dana igra utakmice sa dva vrlo kvalitetna protivnika.

"Ekipa Želje je kvalitetna, a nas raduje da Borac u tri dana igra mečeve sa tako kvalitetnim klubovima. To je ono čemu težimo, odnosno da imamo srijeda-subota konstantno kvalitetne mečeve, a onda ulazimo u finiš prvenstva gdje moramo da izdržimo takav ritam. Imamo dovoljan broj kvalitetnih igrača i možemo da iznesemo toliki broj utakmica. Željo je neugodan rival, iako smo u prethodna dva susreta (Na 'Grbavici' 0:0, u Banjaluci 3:0), ali svaka utakmica je zasebna. Ništa ne znači ubjedljiva pobjeda iz prethodnog susreta, pa sigurno neće biti lagano sutra iako gosti imaju određenih kadrovskih problema. Mi možemo da računamo na sve osim golmana Mladena Lučića, vraćaju nam se Marko Jovanović i Siniša Dujaković i to je naša najjača snaga. Očekujem podršku s tribina, možda ne toliku kao protiv Sarajeva, ali želimo da pokažemo veću želju za pobjedu. Igra se za prolaz, nema popravnog i zato trebamo igrati mudro i pametno, kako bismo stigli do cilja", podvukao je Krunić.

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Vezista crveno-plavih Vladan Danilović uz sav respekt prema Željezničaru uvjeren je da Borac može u polufinale.

"Još jedna teška utakmica u nizu, po meni možda i najvažnija, jer nema popravnog. O timu Željezničara ne bih da trošim riječi, ali ako mi budemo pravi, prolazak u polufinale Kupa BiH treba da bude realna opcija. U prvenstvo možda nismo ušli kako smo željeli (remi u Širokom Brijegu 2:2, poraz od Sarajeva u Banjaluci 0:2), ali ne može sve da se ostvari odmah. Uz podršku sa tribina, kao i našu volju i želju, mislim da je realnost plasman u polufinale", optimista je mladi fudbaler Banjalučana.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC