• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ako ne može Sebaljos, može li Nabil Fekir?

Autor mondo.rs

Arsenal koristi pauzu da pravi planove za leto.

 Premijer-liga-Arsenal-Dani-Sebaljos-Real-Madrid-Nabil-Fekir-Real-Betis-transfer Izvor: Getty Images/Julian Finney, Julian Finney/Getty Images Europe

Pitanje je kako će izgledati kraj tekuće sezona, koja je zaustavljena zbog korona virusa. Pitanje kako će izgledati letnji prelazni rok u ovakvim okolnostima. Ali, Arsenal zna šta mu fali.

Mikel Arteta je bio zaražen virusom korona, proveo je sate i sate u karantinu, a po sopstvenim rečima, vreme je trošio na pravljenje planova. I napravio ih je.

Možda će vas zanimati

Dani Sebaljos je stigao prethodnog leta, još dok je u klubu bio Unai Emeri. Španac je zemljaku obećao šansu, minutažu i značajnu ulogu, ali su nešto lošija atmosfera u klubu i povrede uticale na njegove partije.


Dani Sebaljos je na pozajmici iz Real Madrida, ali nije dogovorena otkupna klauzula. Ipak, Arsenal ga želi, planiraju da otkupe njegov ugovor, a poslednja tri meča pre ove pauze pokazuju da za Španca ima mesta u klubu.

Ukoliko se to ne desi i Madriđani odluče da stopiraju transfer. Arsenal se okreće drugom igraču iz Primere. Sjajne partije Nabila Fekira, nekada transfer mete Liverpula, primakle su ga velikom transferu u London.

Francuz je ranije imao problema sa kolenom, ali njegovi nastupi za Betis pokazuju da može da igra na vrhunskom nivou. To je i privuklo Arsenal, koji bi ovim dobio dodatno pojačanje u veznom redu, nešto ofanzivnije od Sebaljosa kog trenutno imaju.

Nabil Fekir bi, po svojim igračkim kvalitetima, mogao da zameni i Mesuta Ozila, još jednog bivšeg igrača Real Madrid. Iako je Nemac turskog porekla ''proigrao'' kod artete, dugo se priča o njegovom odlasku.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC