• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sezonci ne moraju da brinu, Ajaks pokriva troškove

Autor mondo.rs

Ukoliko se prvenstvo ne nastavi.

 Eredivizija-Ajaks-ako-se-prvenstvo-ne-nastavi-povratak-novca-refundiranje-sezonske-karte Izvor: DEAN MOUHTAROPOULOS/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Jedan dan nas iznenade lošim vestima, ali se onda vrate na staro. Ajaks je ponovo pokazao svoju veličinu, pošto namerava da vlasnicima sezonskih karata refundira troškove.

Ukoliko ne bude nastavka Eredivizije, što znači da navijači neće moći na mečeve koje su već platili, klub će im vratiti novac, procentualno u odnosu na troškove sa početka sezone.

Možda će vas zanimati

Tim iz Amsterdama ima nameru da svim vlasnicima sezonskih karata isplati deo uloženih sredstava, ukoliko se finiš prvenstva Holandije ne bude igrao ili bude odigran bez publike. Za sada se još uvek ne zna koji je scenario verovatniji.


Ono što nam je poznato je pre 28 aprila sigurno neće biti fudbala u Holandiji. Moguće je da se i taj datum pomeri, odnosno da pauza u prvenstvu potraje još više. Za sada je odigrano 26 od predviđena 34 kola.

Iako je UEFA predložila prvenstvima da se završe u za to predviđenim rokovima, Belgija je šampiona već proglasila. To bi moglo da ima uticaja i na učešće belgijskih klubova, a ukoliko Belgijanci budu kažnjeni, ostale evropske države neće postupiti na isti način.

Ajaks je bodovno poravnat sa AZ Alkmarom, ali ima bolju gol-razliku od rivala. To znači da bi, ako se prvenstvo prekine, njima pripala titula, a njihovim navijačima, pored radosti zbog trofeja, deo novca koji su potrošili na sezonsku kartu.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC