• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juventus se dogovorio sa Enrikom Kijezom!

Autor mondo.rs

Ali Fiorentina...

 Juventus se dogovorio sa Enrikom Kijezom! Izvor: Guliver, Gabriele Maltinti/Getty Images Europe

Italijanski klub bi radije da proda mladog ofanzivca u neku drugu zemlju, recimo zainteresovanom Mančester junajtedu. Čak je i Inter opcija koju žele više od Juventusa, ali...

Enriko Kijeza, nekadašnji fudbaler kog se sećamo iz Serije A dogovorio se sa Juventusom oko uslova pod kojima bi njegov sin Federino mogao iz Firence da se preseli u Torino.

Možda će vas zanimati

Prodaje Roberta Bađa i Federika Bernandeskija u istoriji nisu bile dobra iskustva za ''Ljubičaste'', pa klub sada traži novog kupca. Dugo se pominjao Čelsi, ali se čini da je dolazak Frenka Lamparda promenio klupsku transfer politiku.

Dok tim iz Firence razmišlja o ponudama i vaga ih, porodica Kijeza priprema teren za prelaz u šampionski tim. Otac mladog napadača i Juventus su dogovorili godišnju platu od čak 5 miliona evra, ukoliko do transfera dođe.

Fiorentina ne želi da se oprosti od mladog napadača za manje od 60 miliona evra, ali je pitanje da li će njegova cena biti ista i nakon pandemije korona virusa. Očekuju se ogromni padovi na tržištu, kao što je najavljeno u slučaju Mbapea.

Federiko Kijeza je ponikao u Fiorentini, čiji dres nosi još od 2007. godine. Njegov otac je u ostavio dubok trag u italijanskom fudbalu, igrajući za Sampdoriju, Parmu, Fiorentinu, Lacio, Sijenu i mnoge druge timove.

Tokom tekuće sezone mladi fudbaler, koji se najbolje snalazi kao desno krilo, upisao je sedam golova i pet asistencija na 26 mečeva u ljubičastom dresu. Već dve godine je seniorski reprezentativac i sakupio je 17 nastupa za A selekciju Italije.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC