• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad Nijemci kažu "niko", to i misle: Selektor ne može da gleda Bundes!

Autor Dušan Ninković

Joakim Lev će morati da gleda utakmice iz svog doma.

 Budnesliga-bez-publike-nije-dozvoljeno-prisustvo-selektoru-Joakim-Lev-reprezentacija-Njemacke Izvor: Guliver/Getty Images/Andreas Rentz, Andreas Rentz/Getty Images Europe

Ponadao se čovjek koji već skoro deceniju i po vodi Njemačku da će biti među privilegovanima. Za vikend se nastavlja Bundesliga, ali na stadionima neće biti nikog.

I kada kažemo nikog, stvarno to i mislimo. Igraće se sa minimalnim brojem ljudi, pa je tako selektoru Njemačke, Joakimu Levu, saopšteno da za njega nema mjesta na mečevima.

Možda će vas zanimati

Kao mi i svi ostali ljubitelji fudbala na svijetu, Lev će utakmice Bundeslige morati da gleda preko televizije. Derbi Borusije i Šalkea, Bajernov nastavak puta ka tituli, atraktivni Lajpcig i sve ostalo što ga zanima moraće da prati preko malog ekrana.

Kako prenosi njemački Bild, dobro obaviješteni izvor kada je fudbal u pitanju, na stadionima će biti prisutno 322 osobe, a u tu brojku su uglavnom uključeni samo članovi dva kluba.

Joakim Lev je imao u planu da posjeti neke od utakmica i tako na licu mjesta vidi igrače koji konkurišu za nacionalni tim. Evropsko prvenstvo koje je trebalo da se održi ovog ljeta je pomjereno, pa će on imati priliku da se bolje upozna sa kvalitetima potencijalnih reprezentativaca, makar preko snimaka.

Nekadašnji ofanzivni vezista, koji je najdublji trag ostavio u Frajburgu, preuzeo je nacionalni tim 2006. godine. Prije toga je dvije godine bio pomoćnik u reprezentaciji, nakon što je samostalnu trenersku karijeru gradio u Njemačkoj, Turskoj i Austriji.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC