• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neobičan "fudbalski" razgovor Pola Gaskojna i Dijega Maradone!

Autor mondo.ba

Pol Gaskojn je živa legenda engleskog fudbala, ali i jedan od najomiljenijih fudbalera Lacija među navijačima rimskog kluba.

 Pol Gaskojn, Dijego Maradona, neobičan razgovor Izvor: Gulliver/Getty images, Chris Cole

Ne samo zbog majstorskih poteza i fudbalskog umijeća već i zbog svog ekscentričnog načina života, koji ga je na žalost odveo na stranputicu na kojoj je njegova svakodnevnica postala alkohol, droga i optužbe čak i za seksualno nasilje.

"Gaza" je međutim nekoliko godina "čist" od svega a u intervjuu za "Atletik" se prisjetio prijateljskog meča 1992. godine između Lacija i Sevilje, za koju je tada nastupao slavni Argentinac Dijego Maradona.

Možda će vas zanimati

"Sjećam se da sam igrao prijateljsku utakmicu protiv Maradonine Sevilje u Španiji nakon što sam tri dana proveo pijući u Diznilendu. U tunelu svlačionica sam rekao Dijegu da sam uništen. Odgovorio je: ' Ne brini, i ja sam'", rekao je Gaskojn, a prenijeli italijanski mediji.

Sevilja i Lacio su tog 10. novembra 1992. godine odigrali neriješeno 1:1, a gol za rimske "nebesko-plave" postigao je Gaskojn, dok je strijelac za Andalužane bio Pineda.

Izvor: Mike Hewitt/Getty Images Europe

Legendarni engleski fudbaler je takođe uzvratio škotskom stručnjaku Ser Aleksu Fergusonu na njegovu tvrdnju da bi Gazina karijera bila stabilnija da je prešao u Mančester junajted.

"Ferguson to kaže, a Rio Ferdinand je čudno 'pao' na doping testu, Erik Kantona je udario navijača na tribinama, Vejn Runi je imao seks sa bakom, dok je Rajan Gigs bio intiman sa ženom svog brata", odbrusio je Gaskojn menadžeru "crvenih đavola".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC