• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodina napada finale Kupa: Lalatović ponovio da je svejedno ko je rival!

Autor Milutin Vujičić

"Čovek koji je vlasnik tog kluba tretira Čukarički kao svoju kuću, a igrače kao svoju decu, te se sigurno radi o jednom od najorganizovanijih klubova u državi", naveo je trener Vojvodine.

 Nenad-Lalatovic-reakcija-na-zreb-Cukaricki-Vojvodina-polufinale-Kup-Srbije Izvor: MN PRESS

Sudar najvećih srpskih klubova u polufinalu, a šansa za Vojvodinu ili Čukarički da se bore za trofej!

Već naredne srede u Kupu Srbije (17.00, Arena Sport) očekuje nas zanimljiva utakmica na Banovom brdu između ekipa dvojice odličnih trenera: Aleksandra Veselinovića i Nenada Lalatovića. Oni su snage odmerili već u prvom meču nastavka sezone (1:1), a sad sledi novi okršaj...

Možda će vas zanimati

"Još pre žreba sam rekao da mi je potpuno svejedno koga ćemo dobiti u polufinalu i da mi je bitno samo to da sve protekne u najboljem redu, a siguran sam da će tako i biti", rekao je Lalatović.

"Sva tri potencijalna rivala koja smo mogli da dobijemo su izuzetno dobre ekipe, tako da smo znali da nas svakako očekuje težak meč. Igraće se na Banovom Brdu, što je otežavajuća okolnost za nas, ali želimo plasman u finale".

Nenad Lalatović se prisetio meča na "Karađorđu" iz 27. kola Superlige kada je Vojvodina vodila, a potom u nastavku "pala" u igri i ispustila pobedu kojom bi "zaključila" plasman u Evropu.

"Na tom meču smo mi bili bolji u prvom, a oni u drugom poluvremenu. Sada će se igrati na njihovom terenu, gde su, ove sezone, u prvenstvu poraženi samo od Crvene zvezde i igrali nerešeno protiv nas, a sve ostale utakmice su dobili. Čovek koji je vlasnik tog kluba tretira Čukarički kao svoju kuću, a igrače kao svoju decu, te se sigurno radi o jednom od najorganizovanijih klubova u državi", naveo je Nenad Lalatović za zvanični sajt Vojvodine i potom zaključio:

"Međutim, i Vojvodina je sređen klub, koji ima agilnu uprave, kvalitetne igrače i brojne navijače, tako da, kao što oni žele plasman u finale, sigurno ga želimo i mi, a mislim da će u polufinalu šanse biti 50:50".

Ipak, Vojvodina pred meč za plasman u finale Kupa Srbije ima i važan duel u Ivanjici protiv Javora (subota, 14.00), a pobedom bi gotovo sigurno obezbedili treće mesto ispred TSC-a.

"Stanje u ekipi pred ovaj meč je dobro. Očekuje nas teška utakmica, jer Vojvodina je u Ivanjici uvek teško dolazila do bodova. Za mene će najvažnije biti to da se niko ne povredi, kako ne bismo bili oslabljeni pred meč protiv Čukaričkog. Naravno, iako ću možda napraviti neke izmene u timu, neću mnogo eksperimentisati sa sastavom, jer nam je želja da i sa ovog gostovanja donesemo tri boda u naš Novi Sad", poručio je strateg Vojvodine.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC