• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bolonja "pogazila" trijumf nad Interom, isključen Mihajlović!

Autor mondo.ba

Korak unazad Mihinog tima u borbi za Evropu

 Serija A 31. kolo Bolonja Sasuolo 1 2 Roma Parma 2 1 Atalanta Sampdorija 2 0 Izvor: Marco Luzzani/Getty Images Europe

Sasuolo je bez poraza otkako je nastavljena Serija A.

Nakon goleada u duelima sa Interom i Veronom (oba puta 3:3), tim sa Mapeija, za koji večeras zbog žutih kartona nije nastupio Filip Đuričić, vezao je tri trijumfa, prvi put ove sezone.

Možda će vas zanimati

Nakon Fiorentine (1:3) i Lećea (4:2), večeras je Sasuolo na "Dal'Ari" nadigrao Mihinu Bolonju (1:2), koja je tako neutralisala trijumf nad Interom u prošloj rundi i napravila korak unazad kad je u pitanju borba za kvalifikacije za Ligu Evrope.

Golove za Sasuolo postigli su Domeniko Berardi i Lukas Haraslin, dok je Musa Barou u finišu meča samo uspio da ublaži poraz.

Osim tri gola, meč je obilježilo i isključenje Siniše Mihajlovića zbog burnog protesta, pa tako srpski trener neće moći da predvodi ekipu u narednom kolu, na gostovanju Parmi.

Sasuolo je trenutno na osmom mjestu, uz šest bodova manje od Rome, ali mu predstoji "paklen" raspored – u narednih 17 dana odmjeriće snage sa Lacijom, Juventusom, Milanom i Napolijem.

Izvor: PAOLO BRUNO/GETTY IMAGES EUROPE

Rukovodstvo Rome je pred portugalskog stratega Paula Fonseku postavilo ultimatum – ili izlazak iz rezultatske krize ili OTKAZ!

Čini se da je "prijetnja" (bar za sad) urodila plodom...

Tim sa "Olimpika" se nakon tri vezana neuspjeha u Seriji A vratio na pobjednički kolosijek savladavši Parmu uprkos činjenici da se nakon devet minuta suočio sa rezultatskim zaostatkom.

U ranoj fazi utakmice, sa "kreča" je pogodio slovački internacionalac Juraj Kucka, kojem je Parma "najplodniji" klub u Seriji A za koji je igrao.

Tokom četiri i po godine boravka u Đenovi postigao je devet golova, kao igrač Milana je tokom dvije sezone zatresao mrežu četiri puta, dok je večeras sa Parmom stigao do dvocifrenog broja golova.

Roma je, ipak, uspjela da nadoknadi minus zahvaljujući Henriku Mkitarjanu i Žordanu Veretuu, ali su, stvari, međutim, mogle da se zakomplikuju za samo tri minuta...

Prvo je Manćini bio nesmotren u 74. minutu, u duelu sa Kuckom, ali ga je, srećom po njegov tim, u šesnaestercu Rome lopta pogodila u rame, dok je nešto kasnije Žervinju poništen gol zbog ofsajda.

Izvor: EMILIO ANDREOLI/GETTY IMAGES EUROPE

Atalanta zaista pruža sjajne partije pod Gasperinijevim vođstvom, daleko su najefikasniji tim Serije A, ali se ove večeri u Bergamu mučila sa Sampdorijom sve do 75. minuta.

U prvom duelu ove sezone, mreže na "Ferarisu" su mirovale, a da se takav scenario ne ponovi i večeras, pobrinuo se Rafael Toloi, kojem se pridružio i Luis Muriel i to u meču u kojem su dva žuta kartona pokazana Klaudiju Ranijeriju, pa je bodovni zaostatak "La Dee" za Juventusom pred međusobni okršaj u narednom kolu u Torinu jednocifren.

Serija A - 31. kolo

Fiorentina – Kaljari 0:0

Đenova – Napoli 1:2 (0:1)
/Goldaniga 49 - Mertens 45+1, Lozano 66/

Roma – Parma 2:1 (1:1)
/Mkitarjan 43, Veretu 57 - Kucka 9 pen/

Atalanta – Sampdorija 2:0 (0:0)
/Toloi 75, Muriel 85/

Bolonja – Sasuolo 1:2 (0:1)
/Barou 90+1 - Berardi 41, Haraslin 57/

Torino – Breša 3:1 (0:1)
/Mateju 48 ag, Beloti 59, Zaza 86 - Toregrosa 21/

Igrano u utorak:

Leće – Lacio 2:1 (1:1)
/Babakar 30, Lućoni 47 – Kaisedo 5/

Milan – Juventus 4:2 (0:0)
/Ibrahimović 62, Kesi 66, Leao 67, Rebić 80 – Rabio 47, Ronaldo 53/

Četvrtak

SPAL – Udineze 19.30

Verona – Inter 21.45

Tabela: Juventus 75, Lacio 68, Atalanta 66, Inter (-1) 64, Roma 51, Napoli 51, Milan 49, Sasuolo 43, Verona (-1) 42, Bolonja 41, Kaljari 40, Parma 40, Fiorentina 35, Torino 34, Udineze (-1) 32, Sampdorija 32, Leće 28, Đenova 27, Breša 21, SPAL (-1) 19.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC