• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdaši, znate li gde je čovjek koji vas je NAJVIŠE nervirao?

Autor Dušan Ninković

Nekadašnji fudbaler crveno-bijelih je nakon neuspješne epizode u Beogradu otišao u Englesku, gdje često mijenja klubove.

 Džošua Parker dve promocije u Čempionšip Izvor: MN PRESS

Dok je igrao u Crvenoj zvezdi, mnogobrojni navijači srpskog šampiona su jedva čekali da mu vide leđa. To se desilo ubrzo, a kontroverzni Džošua Parker se od tada nalazi u Engleskoj.

Rođeni Englez, koji nastupa za Antigvu i Barbudu, juče je bio dio finala plej-ofa u Ligi 1. Njegov trenutni tim, Vikomb Vonderers, je izborio ulazak u Čempionšip.

Možda će vas zanimati

 Vikomb je savladao Oksford, nakon što su u polufinalu bili bolji od Flitvuda. Do pobjede su stigli pogotkom iz penala u samom finišu meča, pa će naredne sezone, po prvi put u klupskoj istoriji igrati u drugom rangu.

Džošua Parker nije igrao na ovom meču, ostao je na klupi za rezerve, ali je očigledno, na neki način, taličan svojim klubovima u Engleskoj.

Izvor: CATHERINE IVILL/GETTY IMAGES EUROPE, Getty Images/

Od kako je napustio Crvenu zvezdu, što je izazvalo mnogo kontroverzi jer je davao neke neprimjerene izjave, Parker je nosio dres jednog poluprofesionalnog tima, zatim Džilingema, Čarltona i sada Vikomba.

Ovo što je uradio sa Vonderersima, prethodne sezone mu je uspjelo sa Čarltonom! Taj tim, koji je bio u velikim finansijskim problemima, uspio je da se kroz plej-of domogne drugog ranga takmičenja.

Parker je ove sezone odigrao 13 prvenstvenih mečeva i nijednom nije bio strijelac, dok je na pet mečeva u tri različita kupa jednom tresao mrežu. Odigrao je nešto preko 650 minuta, dok je prethodne sezone bio znatno korisniji. U dresu Čarltona je odigrao 34 meča u prvenstvu i još tri u kupu, a bio je strijelac četiri puta!

Pored igranja za četiri engleska tima, Parker je redovan i u reprezentaciji Antigve i Barbude, koju je nekoliko puta predvodio sa kapitenskom trakom.

Nekadašnji omladinac QPR-a će u Beogradu biti upamćen po svojih 14 nastupa i četiri postignuta gola. Uz pogotke na mečevima protiv Vojvodine i OFK Beograda, Parker je upisao i dvije asistencije. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC